Рецепт Відварений рис з омлетом і овочами фото

Відварений рис з омлетом і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Яйця, Крупи, Мал
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Гарніри

Відмінне блюдо на кожен день з мінімумом турбот і інгредієнтів поспішаю вам показати. Перед вами класна ідея, як приготувати відварений рис з омлетом і овочами. Для дорослих і дітей - чудовий варіант.

Відразу озвучу кілька нюансів. Найкраще підійде рис, зварений заздалегідь і ніч простояв в холодильнику. Які овочі брати? А ось тут немає ніяких обмежень:) Підійдуть і свіжі, і заморожені в будь-якому поєднанні, яке вам до душі. Крім того, ви завжди можете урізноманітнити блюдо спеціями, грибами, наприклад. Подавати його можна і як основне, і як гарнір.

  • Рис відварний - 3 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2-3 штук
  • Овочі - За смаком (цибуля, часник, морква, зелений горошок і т.Д.)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок (по бажанню)
відварений рис з омлетом і овочами - фото крок 1
1. Краще відварити рис з вечора, звичайно. Але якщо такої можливості не було, остудіть його як слід перед приготуванням страви.
відварений рис з омлетом і овочами - фото крок 2
2. На сковороді з ложкою олії обсмажте омлет з двох сторін до легкої рум'яності.
відварений рис з омлетом і овочами - фото крок 3
3. Зніміть його зі сковороди. Додайте ще трохи олії і викладіть подрібнені овочі. Смажте на середньому вогні, помішуючи, до м'якості.
відварений рис з омлетом і овочами - фото крок 4
4. Тим часом можна нарізати омлет.
відварений рис з омлетом і овочами - фото крок 5
5. Викладіть на сковороду рис. Додайте сіль, перець, соєвий соус і інші спеції за бажанням.
відварений рис з омлетом і овочами - фото крок 6
6. Акуратно перемішайте, поверніть на сковороду омлет. Через хвилинку можна знімати страву з вогню і подавати.
Смачного!

Схожі рецепти