Відварений рис з омлетом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне блюдо на кожен день з мінімумом турбот і інгредієнтів поспішаю вам показати. Перед вами класна ідея, як приготувати відварений рис з омлетом і овочами. Для дорослих і дітей - чудовий варіант.
Відразу озвучу кілька нюансів. Найкраще підійде рис, зварений заздалегідь і ніч простояв в холодильнику. Які овочі брати? А ось тут немає ніяких обмежень:) Підійдуть і свіжі, і заморожені в будь-якому поєднанні, яке вам до душі. Крім того, ви завжди можете урізноманітнити блюдо спеціями, грибами, наприклад. Подавати його можна і як основне, і як гарнір.
- Рис відварний - 3 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2-3 штук
- Овочі - За смаком (цибуля, часник, морква, зелений горошок і т.Д.)
- Сіль і перець - За смаком
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок (по бажанню)
1. Краще відварити рис з вечора, звичайно. Але якщо такої можливості не було, остудіть його як слід перед приготуванням страви.
2. На сковороді з ложкою олії обсмажте омлет з двох сторін до легкої рум'яності.
3. Зніміть його зі сковороди. Додайте ще трохи олії і викладіть подрібнені овочі. Смажте на середньому вогні, помішуючи, до м'якості.
4. Тим часом можна нарізати омлет.
5. Викладіть на сковороду рис. Додайте сіль, перець, соєвий соус і інші спеції за бажанням.
6. Акуратно перемішайте, поверніть на сковороду омлет. Через хвилинку можна знімати страву з вогню і подавати.
Смачного!
Смачного!