Рис зі свининою, омлетом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування рису зі свининою, омлетом і овочами. Свіжі овочі дуже добре підходять до цього м'яса.
Дуже гарне поєднання овочів, рису і м'яса, доповнене омлетом і ароматом приправ. Ця страва підходить і до зустрічі компанії друзів і на вечерю в колі сім'ї.
- Свиняча шийка - 400 грам
- Сіль - 1.5 чайних ложки
- Рис довгозерний - 300 грам
- Luk-salotų - 100 грам
- Соєвий соус - 15 мілілітрів
- Морква - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Горошок зелений - 100 грам (заморожений)
- Яйце - 2 штуки
- Перець солодкий червоний - 1 штука
- Імбир - 1 штука(5 см)
1. В першу чергу необхідно поставити варити рис. Вода повинна бути підсоленою. Коли рис буде готовий, його слід відкинути на друшляк. Для приготування цієї страви підійде будь-який сорт Довгозернистий рису.
2. Приступаємо до обробки м'яса. Свинину необхідно нарізати кубиками розміром приблизно два-три сантиметри.
3. Далі слід порізане м'ясо обсмажити на гарячій сковороді, поки не утвориться коричнева скоринка. Потім м'ясо необхідно перекласти в тарілку.
4. В жиру, який залишився після обсмажування свинини, злегка обсмажуємо подрібнений часник і дрібно порізаний шапот. Потім додаємо очищеного і потертого на дрібній тертці кореня імбиру.
5. Додаємо нарізаний маленькими кубиками солодкий перець і моркву, кладемо сюди зелений горошок (можна заморожений або свіжий). Помішуючи, готуємо всі разом, приблизно в перебігу десяти-п'ятнадцяти хвилин.
6. Після того, як овочі стали м'якими, в сковороду перекладаємо м'ясо і кладемо рис. Солимо і перемішуємо. Готуємо ще приблизно хвилин 5-7. Збиваємо яйця з соєвим соусом і робимо омлет. Рулет остудити, згорнути щільним рулетом і нарізати. Потім додати їх до рису і подавати до столу.