Рецепт Смажений рис зі свининою і овочами фото

Смажений рис зі свининою і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мій друг був в Китаї і привіз звідти масу цікавих кулінарних ідей, наприклад, ось таке нескладне блюдо - смажений рис зі свининою і овочами. Виходить дуже смачно, пряні і смачно!

Опис приготування:

Якщо вам подобається східна кухня, тоді дане блюдо стане для вас справжнім відкриттям. Пікантне і соковите м'ясо з овочами, рисом і імбиром виходить дуже смачним. Звичайно ж, імбир можна не додавати, але мені захотілося спробувати блюдо в класичному китайському варіанті. Хай щастить!

  • Мал - 1 штука (пакетик)
  • Свинина - 400 грам
  • Соус соєвий - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Імбир маринований - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
смажений рис зі свининою і овочами - фото крок 1
Насамперед потрібно відварити рис до напівготовності. Я використовую рис в пакетиках, що дуже зручно.
смажений рис зі свининою і овочами - фото крок 2
Невеликими шматочками нарізаємо свинину, заливаємо її соєвим соусом, щоб м'ясо було їм повністю покрито. Ставимо в холодильник на 1 час.
смажений рис зі свининою і овочами - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажуємо замариноване м'ясо.
смажений рис зі свининою і овочами - фото крок 4
Як тільки з м'яса випарується частина соку, додаємо кільця ріпчастої цибулі і тонко нарізану або терту моркву. Обсмажуємо до практично повної готовності овочів.
смажений рис зі свининою і овочами - фото крок 5
Зливаємо залишки маринаду, додаємо рис і маринований імбир. Перемішуємо і смажимо блюдо до готовності.
смажений рис зі свининою і овочами - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти