Смажений рис зі свининою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Мій друг був в Китаї і привіз звідти масу цікавих кулінарних ідей, наприклад, ось таке нескладне блюдо - смажений рис зі свининою і овочами. Виходить дуже смачно, пряні і смачно!
Якщо вам подобається східна кухня, тоді дане блюдо стане для вас справжнім відкриттям. Пікантне і соковите м'ясо з овочами, рисом і імбиром виходить дуже смачним. Звичайно ж, імбир можна не додавати, але мені захотілося спробувати блюдо в класичному китайському варіанті. Хай щастить!
- Мал - 1 штука (пакетик)
- Свинина - 400 грам
- Соус соєвий - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Імбир маринований - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Насамперед потрібно відварити рис до напівготовності. Я використовую рис в пакетиках, що дуже зручно.
Невеликими шматочками нарізаємо свинину, заливаємо її соєвим соусом, щоб м'ясо було їм повністю покрито. Ставимо в холодильник на 1 час.
На рослинному маслі обсмажуємо замариноване м'ясо.
Як тільки з м'яса випарується частина соку, додаємо кільця ріпчастої цибулі і тонко нарізану або терту моркву. Обсмажуємо до практично повної готовності овочів.
Зливаємо залишки маринаду, додаємо рис і маринований імбир. Перемішуємо і смажимо блюдо до готовності.
Смачного!