Відбивні в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, вам буде цікаво дізнатися, як приготувати відбивні в фользі в духовці, - страва не на кожен день, але ніжніше і соковитіше м'ясо у мене ще ніколи так не виходило, як за цим рецептом. Раджу!
Рецепт приготування відбивних в фользі в духовці дуже простий, хоча, треба зізнатися, відбирає чимало часу. Так що враховуйте це, якщо плануєте подавати такі відбивні в якості головної страви на святковий стіл. А саме так я і раджу його подавати, - ніжне і дуже соковите м'ясо припаде до смаку будь-якому м'ясоїдів, і навіть вибагливим гурманам.
1. Яловичину, якщо необхідно, размораживаем, обмиваємо і сушимо паперовими рушниками, або ж просто залишимо трохи обсохнути на столі.
2. Нарізаємо м'ясо на шматки приблизно в півтора сантиметра завтовшки, і відбиваємо кожен з них молотком.
3. Натираємо сіллю, перцем і приправами, і кладемо в миску. Заллємо зверху соєвим соусом, і залишимо маринуватися хоча б на півгодини. За цей час якраз можна приготувати гарнір.
4. Часник можете подрібнити в блендері і додати до маринаду, або ж цю кашку викласти вже поверх кожної відбивної при запіканні, тут вже на ваш розсуд.
5. А тепер кожну відбивну замотуємо в фольгу в два шари, викладаємо на деко, і відправляємо в розпечену духовку на годину.
Приблизно через півгодини акуратно переверніть кожну на іншу сторону.
Готово! Якщо ви не любите сильно засмаженого м'яса, перевіряйте зубочисткою в міру готовності, і як тільки м'ясо дійде до потрібного вам стану, - можна сміливо виймати з духовки. Подавати такі відбивні в фользі в духовці в домашніх умовах найкраще з свіжими або консервованими овочами, або ж подати до будь-якого гарніру, посипавши зеленню. Смачного!
- Яловичина - 1 кілограм
- Часник - 6 зубчиків
- Перець - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Спеції - - За смаком
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
1. Яловичину, якщо необхідно, размораживаем, обмиваємо і сушимо паперовими рушниками, або ж просто залишимо трохи обсохнути на столі.
2. Нарізаємо м'ясо на шматки приблизно в півтора сантиметра завтовшки, і відбиваємо кожен з них молотком.
3. Натираємо сіллю, перцем і приправами, і кладемо в миску. Заллємо зверху соєвим соусом, і залишимо маринуватися хоча б на півгодини. За цей час якраз можна приготувати гарнір.
4. Часник можете подрібнити в блендері і додати до маринаду, або ж цю кашку викласти вже поверх кожної відбивної при запіканні, тут вже на ваш розсуд.
5. А тепер кожну відбивну замотуємо в фольгу в два шари, викладаємо на деко, і відправляємо в розпечену духовку на годину.
Приблизно через півгодини акуратно переверніть кожну на іншу сторону.
Готово! Якщо ви не любите сильно засмаженого м'яса, перевіряйте зубочисткою в міру готовності, і як тільки м'ясо дійде до потрібного вам стану, - можна сміливо виймати з духовки. Подавати такі відбивні в фользі в духовці в домашніх умовах найкраще з свіжими або консервованими овочами, або ж подати до будь-якого гарніру, посипавши зеленню. Смачного!