Рецепт Відбивні в фользі фото

Відбивні в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Молочні продукти, Сир, Помідор
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, Відбивні

Пропоную вам класичний рецепт відбивних в фользі - смачне і улюблене всіма блюдо, яке при готуванні в фользі не втратить весь сік. Часу займе трохи більше, але хороший ситний обід того варто!

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати відбивні в фользі, то ось вам і рецепт. У самому процесі приготування немає нічого складного, але завдяки замочуванню м'яса в мінералці і додаванню лука при безпосередньому запіканні, яловичина вийде особливо ніжною і соковитою, і при цьому - з апетитною рум'яною скоринкою. Звичайно, ви зможете додати при запіканні твердий сир, кільця помідора або зелень, і поліпшити його на ваш розсуд, я ж пропоную вам базовий рецепт. Приступимо?

1. М'ясо, якщо необхідно, розморожуємо і нарізаємо на порційні шматочки приблизно в сантиметр завтовшки кожен.

2. Кожен шматочок відбиваємо молотком, і натираємо сіллю, перцем і часником. Складаємо в миску і заливаємо зверху будь-мінеральною водою.

3. Тепер в окрему миску вбиваємо яйця, злегка збиваємо їх виделкою і акуратно всипаємо в них борошно, постійно помішуючи, щоб уникнути грудочок. Якщо хочете, цю суміш також можна посолити.

4. Далі все просто - кожен шматочок м'яса злегка віджимаємо від надлишків води, і мачає в яєчно-борошняну суміш, після чого смажимо на сковороді до появи скоринки.

5. Відразу ж можна ставити нагріватися і духовку. Після обсмажування кожну відбивну замотуємо в досить товстий шар фольги, додавши зверху цибулю. Цибуля же нарізаємо, як вам подобається - кільцями або соломкою.

6. Загортаємо кожну відбивну з цибулею в фольгу досить щільно, щоб сік не витікав, і викладаємо на деко.

7. До цього моменту духовка повинна вже прогрітися. Відправляємо туди наші відбивні в фользі на 20 хвилин.

8. Дістаємо, і перевіряємо одну на ступінь готовності, після чого або відправляємо в духовку до готовності, або ж дістаємо і можна подавати!

При подачі можна прикрасити зеленню і сиром, і подавати прямо у фользі, щоб сік не витік. Подавати найкраще до картоплі, разом з будь-яким овочевим салатом. Сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт відбивних в фользі, і ви залишитеся задоволені результатом!


  • Яловичина - 700 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Мінеральна вода з газом - 2 склянки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Борошно - 0.5 склянки
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати відбивні в фользі, то ось вам і рецепт. У самому процесі приготування немає нічого складного, але завдяки замочуванню м'яса в мінералці і додаванню лука при безпосередньому запіканні, яловичина вийде особливо ніжною і соковитою, і при цьому - з апетитною рум'яною скоринкою. Звичайно, ви зможете додати при запіканні твердий сир, кільця помідора або зелень, і поліпшити його на ваш розсуд, я ж пропоную вам базовий рецепт. Приступимо?

1. М'ясо, якщо необхідно, розморожуємо і нарізаємо на порційні шматочки приблизно в сантиметр завтовшки кожен.

2. Кожен шматочок відбиваємо молотком, і натираємо сіллю, перцем і часником. Складаємо в миску і заливаємо зверху будь-мінеральною водою.

3. Тепер в окрему миску вбиваємо яйця, злегка збиваємо їх виделкою і акуратно всипаємо в них борошно, постійно помішуючи, щоб уникнути грудочок. Якщо хочете, цю суміш також можна посолити.

4. Далі все просто - кожен шматочок м'яса злегка віджимаємо від надлишків води, і мачає в яєчно-борошняну суміш, після чого смажимо на сковороді до появи скоринки.

5. Відразу ж можна ставити нагріватися і духовку. Після обсмажування кожну відбивну замотуємо в досить товстий шар фольги, додавши зверху цибулю. Цибуля же нарізаємо, як вам подобається - кільцями або соломкою.

6. Загортаємо кожну відбивну з цибулею в фольгу досить щільно, щоб сік не витікав, і викладаємо на деко.

7. До цього моменту духовка повинна вже прогрітися. Відправляємо туди наші відбивні в фользі на 20 хвилин.

8. Дістаємо, і перевіряємо одну на ступінь готовності, після чого або відправляємо в духовку до готовності, або ж дістаємо і можна подавати!

При подачі можна прикрасити зеленню і сиром, і подавати прямо у фользі, щоб сік не витік. Подавати найкраще до картоплі, разом з будь-яким овочевим салатом. Сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт відбивних в фользі, і ви залишитеся задоволені результатом!

Схожі рецепти