Рецепт Відбивні в фользі фото

Відбивні в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Молочні продукти , Сир , Помідор
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Пропоную вам класичний рецепт відбивних в фользі - смачне і улюблене всіма блюдо, яке при готуванні в фользі не втратить весь сік. Часу займе трохи більше, але хороший ситний обід того варто!

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати відбивні в фользі, то ось вам і рецепт. У самому процесі приготування немає нічого складного, але завдяки замочуванню м'яса в мінералці і додаванню лука при безпосередньому запіканні, яловичина вийде особливо ніжною і соковитою, і при цьому - з апетитною рум'яною скоринкою. Звичайно, ви зможете додати при запіканні твердий сир, кільця помідора або зелень, і поліпшити його на ваш розсуд, я ж пропоную вам базовий рецепт. Приступимо?

1. М'ясо, якщо необхідно, розморожуємо і нарізаємо на порційні шматочки приблизно в сантиметр завтовшки кожен.

2. Кожен шматочок відбиваємо молотком, і натираємо сіллю, перцем і часником. Складаємо в миску і заливаємо зверху будь-мінеральною водою.

3. Тепер в окрему миску вбиваємо яйця, злегка збиваємо їх виделкою і акуратно всипаємо в них борошно, постійно помішуючи, щоб уникнути грудочок. Якщо хочете, цю суміш також можна посолити.

4. Далі все просто - кожен шматочок м'яса злегка віджимаємо від надлишків води, і мачає в яєчно-борошняну суміш, після чого смажимо на сковороді до появи скоринки.

5. Відразу ж можна ставити нагріватися і духовку. Після обсмажування кожну відбивну замотуємо в досить товстий шар фольги, додавши зверху цибулю. Цибуля же нарізаємо, як вам подобається - кільцями або соломкою.

6. Загортаємо кожну відбивну з цибулею в фольгу досить щільно, щоб сік не витікав, і викладаємо на деко.

7. До цього моменту духовка повинна вже прогрітися. Відправляємо туди наші відбивні в фользі на 20 хвилин.

8. Дістаємо, і перевіряємо одну на ступінь готовності, після чого або відправляємо в духовку до готовності, або ж дістаємо і можна подавати!

При подачі можна прикрасити зеленню і сиром, і подавати прямо у фользі, щоб сік не витік. Подавати найкраще до картоплі, разом з будь-яким овочевим салатом. Сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт відбивних в фользі, і ви залишитеся задоволені результатом!


  • Яловичина - 700 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Мінеральна вода з газом - 2 склянки
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Борошно - 0.5 склянки
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати відбивні в фользі, то ось вам і рецепт. У самому процесі приготування немає нічого складного, але завдяки замочуванню м'яса в мінералці і додаванню лука при безпосередньому запіканні, яловичина вийде особливо ніжною і соковитою, і при цьому - з апетитною рум'яною скоринкою. Звичайно, ви зможете додати при запіканні твердий сир, кільця помідора або зелень, і поліпшити його на ваш розсуд, я ж пропоную вам базовий рецепт. Приступимо?

1. М'ясо, якщо необхідно, розморожуємо і нарізаємо на порційні шматочки приблизно в сантиметр завтовшки кожен.

2. Кожен шматочок відбиваємо молотком, і натираємо сіллю, перцем і часником. Складаємо в миску і заливаємо зверху будь-мінеральною водою.

3. Тепер в окрему миску вбиваємо яйця, злегка збиваємо їх виделкою і акуратно всипаємо в них борошно, постійно помішуючи, щоб уникнути грудочок. Якщо хочете, цю суміш також можна посолити.

4. Далі все просто - кожен шматочок м'яса злегка віджимаємо від надлишків води, і мачає в яєчно-борошняну суміш, після чого смажимо на сковороді до появи скоринки.

5. Відразу ж можна ставити нагріватися і духовку. Після обсмажування кожну відбивну замотуємо в досить товстий шар фольги, додавши зверху цибулю. Цибуля же нарізаємо, як вам подобається - кільцями або соломкою.

6. Загортаємо кожну відбивну з цибулею в фольгу досить щільно, щоб сік не витікав, і викладаємо на деко.

7. До цього моменту духовка повинна вже прогрітися. Відправляємо туди наші відбивні в фользі на 20 хвилин.

8. Дістаємо, і перевіряємо одну на ступінь готовності, після чого або відправляємо в духовку до готовності, або ж дістаємо і можна подавати!

При подачі можна прикрасити зеленню і сиром, і подавати прямо у фользі, щоб сік не витік. Подавати найкраще до картоплі, разом з будь-яким овочевим салатом. Сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт відбивних в фользі, і ви залишитеся задоволені результатом!

Схожі рецепти