Відбивні на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати відбивні на сковороді швидко, просто і смачно? Цим питанням жінки всього світу задаються, напевно, не одне століття. Відповідь - в цьому рецепті з покроковими фотографіями всього процесу!
"навчися готувати правильні відбивні, і чоловік тебе буде носити на руках! " - так повчала мама моєї подружки Олі свою дочку, а заодно і мене, в ті часи ледь діставали до кухонного столу. Треба сказати, Оля слухала уважно і мамину науку засвоїла - відбивні у неї вийшли відмінні уже в 15-річному віці.
Чоловік (військовий і красень одночасно) знайшовся швидко, їв та нахвалював і дійсно носив Олю на руках… Доти, поки не зустрів Ніну. Вона неперевершеним чином готувала сациві, і вітряний шлунок товариша лейтенанта ганебно здригнувся.
Довгий час Оля плакала і переживала, навіть кричала, що в житті більше не приготує жодної відбивною, раз дурні чоловіки не здатні оцінити цей кулінарний шедевр і готові проміняти його на якийсь там сациві! .. Але минув час і вона зустріла Олексія Анатолійовича. Він не любить сациві - у нього взагалі алергія на волоські горіхи - але дуже любить Олю і лижний спорт. Все у них добре: живуть і радіють, катаються на лижах, ростять сина і спадкоємця - Анатолія Олексійовича.
А я до них на відбивні ходжу - як приготувати відбивні на сковороді, я і сама знаю, але у Олі вони все одно виходять смачніше…
- Свинина - 600 грам
- Гірчичний порошок - 0, 5 чайних ложки
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Перець червоний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
Після цього відбивні складемо в каструлю або миску, накриємо кришкою, приберемо в холодильник на пару годин, а потім дістанемо і зігріємо при кімнатній температурі протягом години.
Головне, щоб з любов'ю; ).