Рецепт Відбивні з яловичини на сковороді фото

Відбивні з яловичини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Класика жанру у наших господинь - це відбивні з яловичини на сковороді в домашніх умовах, та ще й з картопляним пюре… самі розумієте, кращий в світі обід - ситний, смачний і простий у приготуванні.

Опис приготування:

Такий ось класичний рецепт відбивних з яловичини на сковороді я вам пропоную. Чому класичний, запитаєте ви? А тому що смачно виходить просто до неподобства, і готується так само просто, ви побачите самі. А то що смачно, просто і швидко, заслуговує назви класики, вірно? Так що ось вам дуже вдалий рецепт приготування відбивних з яловичини на сковороді!

  • Яловичина - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
відбивні з яловичини на сковороді - фото крок 1
1. М'ясо ріжемо порційними шматочками. Натираємо сіллю, перцем. Відбиваємо молотком, щоб вийшли шматочки якомога тонше.
відбивні з яловичини на сковороді - фото крок 2
2. Яйця збиваємо в мисочці разом з сіллю і перцем. Вмочуємо кожен шматочок м'яса в цій суміші перед смаженням.
відбивні з яловичини на сковороді - фото крок 3
3. Розігріваємо олію на сковороді, і на середньому або нижче середнього вогні смажимо під кришкою кожен шматочок 10 хвилин, періодично перевертаючи.
відбивні з яловичини на сковороді - фото крок 4
4. От і все! відбивні готові! Подавайте з картопляним пюре або з овочевим салатом. Смачного!

Схожі рецепти