Відбивні з яловичини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Класика жанру у наших господинь - це відбивні з яловичини на сковороді в домашніх умовах, та ще й з картопляним пюре… самі розумієте, кращий в світі обід - ситний, смачний і простий у приготуванні.
Такий ось класичний рецепт відбивних з яловичини на сковороді я вам пропоную. Чому класичний, запитаєте ви? А тому що смачно виходить просто до неподобства, і готується так само просто, ви побачите самі. А то що смачно, просто і швидко, заслуговує назви класики, вірно? Так що ось вам дуже вдалий рецепт приготування відбивних з яловичини на сковороді!
- Яловичина - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. М'ясо ріжемо порційними шматочками. Натираємо сіллю, перцем. Відбиваємо молотком, щоб вийшли шматочки якомога тонше.
2. Яйця збиваємо в мисочці разом з сіллю і перцем. Вмочуємо кожен шматочок м'яса в цій суміші перед смаженням.
3. Розігріваємо олію на сковороді, і на середньому або нижче середнього вогні смажимо під кришкою кожен шматочок 10 хвилин, періодично перевертаючи.
4. От і все! відбивні готові! Подавайте з картопляним пюре або з овочевим салатом. Смачного!