Рецепт Відбивні з яловичини фото

Відбивні з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати відбивні з яловичини, щоб вони вийшли м'якими і ніжними, та ще й неймовірно апетитними, рекомендую на замітку цей класний рецепт. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Якщо ретельно відбити м'ясо з усіх боків перед смаженням, воно буде досить м'яким. До того ж, я рекомендую використовувати мінімальну борошняну паніровці, щоб не перебивати смак м'яса сухарями. Перед подачею доповнити відбивні можна тертим сиром і смаженим перепелиним яєчком, буде дуже здорово виглядати навіть на святковому столі.

  • Яловичина - 500-600 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сир і перепелині яйця - За смаком (для подачі)
відбивні з яловичини - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, обсушити і наріжте порційними шматочками. Відбийте акуратно з двох сторін. Додати сіль, додайте улюблені спеції.
відбивні з яловичини - фото крок 2
2. Кожен шматочок обваляйте в борошні.
відбивні з яловичини - фото крок 3
3. В окремій мисочці збийте яйце і умочіть в нього відбивні.
відбивні з яловичини - фото крок 4
4. Викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і смажте з двох сторін до рум'яної на середньому вогні.
відбивні з яловичини - фото крок 5
5. Відбивні готові.
відбивні з яловичини - фото крок 6
6. По бажанню, для подачі можна посмажити перепелині яєчка.
відбивні з яловичини - фото крок 7
7. Присипте відбивні тертим сиром, зверху викладіть яйце і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти