Рецепт Відбивні з яловичини в духовці фото

Відбивні з яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відбивні з яловичини я іноді готую в духовці. Це більш корисно, ніж смажені в сковороді. І виходять вони дуже ніжні і смачні. Спробуйте самі і ви в цьому переконаєтеся.

Опис приготування:

Відбивні з яловичини в духовці готуються досить довго, але вони того варті. Вони виходять смачними, ніжними, з красивою рум'яною скоринкою. Подавати відбивні з яловичини в духовці можна з гарніром з картоплі і зеленню. Смачного!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Майонез - 4-5 Ст. Ложок
  • Сир - 200-300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
відбивні з яловичини в духовці - фото крок 1
Яловичу вирізку помити і обсушити паперовим рушником. Нарізати на порційні шматки поперек волокон товщиною близько 1 см.
відбивні з яловичини в духовці - фото крок 2
У мисці змішати гірчицю, сіль, майонез і чорний мелений перець.
відбивні з яловичини в духовці - фото крок 3
Відбити шматки яловичини кухонним молоточком.
відбивні з яловичини в духовці - фото крок 4
Натерти м'ясо приготованим соусом і залишити маринуватися на 20-30 хвилин.
відбивні з яловичини в духовці - фото крок 5
Цибулю почистити і нашаткувати півкільцями тонший.
відбивні з яловичини в духовці - фото крок 6
Сир натерти на тертці.
відбивні з яловичини в духовці - фото крок 7
У форму для запікання, змащену олією викласти відбивні, замариновані в соусі, зверху шар цибулі. Потім все посипати натертим сиром
відбивні з яловичини в духовці - фото крок 8
Поставити форму в духовку, розігріту до 140 градусів на 40 хвилин. Запікати м'ясо поки скоринка не стане рум'яною і апетитною.

Схожі рецепти