Відбивні з яловичини в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні з яловичини в клярі - смачний шматок м'яса, який зберігає соковитість завдяки своїй одежині - клярі. Яловичину потрібно не гасити, а саме смажити, попередньо добре відбивши і помаринувати!
Відбивні з яловичини в клярі мені дуже подобаються, так як я страшенно люблю тісто! Ця корочка мене дуже радує. М'ясу вона дозволяє зберегти соковитість і захищає від великого вогню. М'ясо не підгорить. Якщо вам дісталася не дуже молода яловичина і після маринування вона виходить жорсткою, то доведіть м'ясо до готовності, накривши сковороду кришкою. Можна залишити м'ясо маринуватися на ніч в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 60 грам
- Масло соняшникове - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
Яловичину відбити, посолити, поперчити намазати гірчицею і залишити на годину маринуватися.
Збити яйця.
Додати борошно, зробити кляр.
Яловичину опустити в кляр, добре вмочити з двох сторін.
М'ясо відправити на розігріту сковорідку з олією.
Смажити по 5-7 хвилин з кожного боку. Якщо м'ясо жорстке поведіть його до готовності під кришкою на повільному вогні.
Смачного!