Рецепт Відбивні з яловичини в клярі фото

Відбивні з яловичини в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі , Відбивні
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Відбивні з яловичини в клярі - смачний шматок м'яса, який зберігає соковитість завдяки своїй одежині - клярі. Яловичину потрібно не гасити, а саме смажити, попередньо добре відбивши і помаринувати!


Опис приготування:

Відбивні з яловичини в клярі мені дуже подобаються, так як я страшенно люблю тісто! Ця корочка мене дуже радує. М'ясу вона дозволяє зберегти соковитість і захищає від великого вогню. М'ясо не підгорить. Якщо вам дісталася не дуже молода яловичина і після маринування вона виходить жорсткою, то доведіть м'ясо до готовності, накривши сковороду кришкою. Можна залишити м'ясо маринуватися на ніч в холодильнику. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 60 грам
  • Масло соняшникове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
відбивні з яловичини в клярі - фото крок 1
Яловичину відбити, посолити, поперчити намазати гірчицею і залишити на годину маринуватися.
відбивні з яловичини в клярі - фото крок 2
Збити яйця.
відбивні з яловичини в клярі - фото крок 3
Додати борошно, зробити кляр.
відбивні з яловичини в клярі - фото крок 4
Яловичину опустити в кляр, добре вмочити з двох сторін.
відбивні з яловичини в клярі - фото крок 5
М'ясо відправити на розігріту сковорідку з олією.
відбивні з яловичини в клярі - фото крок 6
Смажити по 5-7 хвилин з кожного боку. Якщо м'ясо жорстке поведіть його до готовності під кришкою на повільному вогні.
відбивні з яловичини в клярі - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти