Рецепт Відбивні з яловичини з сиром фото

Відбивні з яловичини з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Сир, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Відбивні

Ситне і апетитне гаряче блюдо, яке можна приготувати як на свято, так і на обід або вечерю. Такі соковиті відбивні з яловичини з сиром в домашніх умовах - це дуже смачно і просто.

1. Яловичину вимити і добре обсушити паперовим рушником. Нарізати середніми по товщині скибочками.

2. Викласти шматочки м'яса і злегка оббити їх молоточком.

3. Посолити і поперчити кожен шматочок з усіх боків. При бажанні в рецепт приготування відбивних з яловичини з сиром можна використовувати також спеції для м'яса за смаком, а також сушені трави.

4. Сир нарізати тонкими скибочками.

5. Яйце збити виделкою з дрібкою солі і майонезом.

6. Кожен шматочок м'яса занурити в яєчну суміш, а потім в паніровці.

7. Викласти зверху шматочок сиру і знову обваляти в паніровці.

8. На сковороді розігріти олію і викласти туди відбивні.

9. Обсмажити на середньому вогні до золотистої скоринки. При бажанні цей простий рецепт відбивних з яловичини з сиром можна використовувати також для запікання м'яса в духовці.

10. Після приготування відбивні з яловичини з сиром в домашніх умовах викласти на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла, і можна подавати їх до столу.

11. Таке гаряче блюдо можна доповнити салатом, соусом, а також улюбленим гарніром за смаком.

Смачного!

  • Яловичина - 500 грам
  • Сир - 150 грам
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Борошно або панірувальні сухарі - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 За смаком
1. Яловичину вимити і добре обсушити паперовим рушником. Нарізати середніми по товщині скибочками.

2. Викласти шматочки м'яса і злегка оббити їх молоточком.

3. Посолити і поперчити кожен шматочок з усіх боків. При бажанні в рецепт приготування відбивних з яловичини з сиром можна використовувати також спеції для м'яса за смаком, а також сушені трави.

4. Сир нарізати тонкими скибочками.

5. Яйце збити виделкою з дрібкою солі і майонезом.

6. Кожен шматочок м'яса занурити в яєчну суміш, а потім в паніровці.

7. Викласти зверху шматочок сиру і знову обваляти в паніровці.

8. На сковороді розігріти олію і викласти туди відбивні.

9. Обсмажити на середньому вогні до золотистої скоринки. При бажанні цей простий рецепт відбивних з яловичини з сиром можна використовувати також для запікання м'яса в духовці.

10. Після приготування відбивні з яловичини з сиром в домашніх умовах викласти на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла, і можна подавати їх до столу.

11. Таке гаряче блюдо можна доповнити салатом, соусом, а також улюбленим гарніром за смаком.

Смачного!

Схожі рецепти