Рецепт Відбивна по-циганськи фото

Відбивна по-циганськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Відбивні

Відбивні м'ясо є одним з улюблених гарячих страв у багатьох країнах. Його готують з різними продуктами, але технологія створення загальна: промазати спеціями і відбити філе, потім обсмажити і запекти його.

Вам сподобається цей знайомий смак м'якою курки, але в поєднанні з додатковими нотками. Ви знайдете в рецепті соус і незвичайну "шапку" на блюді. Думаю, вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати відбивну по-циганськи. М'ясо птиці виходить ароматним і соковитим, а ще виглядає красиво.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Твердий сир - 100 грам
  • Вино біле - 100 мілілітрів
  • Гриби - 100 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
відбивна по-циганськи - фото крок 1
Сіль файлу і poperčite, а потім відбийте через харчову плівку.
відбивна по-циганськи - фото крок 2
Обсмажте курку в олії з обох боків до золотистої скоринки.
відбивна по-циганськи - фото крок 3
Відбивні перекладіть на деко. На кожен шматок покладіть колечко перцю і шматочок сиру. Запікайте блюдо протягом 10 хвилин при 180 градусах.
відбивна по-циганськи - фото крок 4
Приготуйте соус. Гриби обсмажити в маслі. Потім додайте до них томатну пасту і вино.
відбивна по-циганськи - фото крок 5
Додайте подрібнену петрушку, сіль і перець. Перемішайте і тушкуйте соус 3 хвилини.
відбивна по-циганськи - фото крок 6
Соус з грибами викладіть в колечка перцю. Надішліть відбивні назад в духовку.
відбивна по-циганськи - фото крок 7
Запікайте блюдо ще 5 хвилин. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти