Відбивна по-циганськи
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні м'ясо є одним з улюблених гарячих страв у багатьох країнах. Його готують з різними продуктами, але технологія створення загальна: промазати спеціями і відбити філе, потім обсмажити і запекти його.
Вам сподобається цей знайомий смак м'якою курки, але в поєднанні з додатковими нотками. Ви знайдете в рецепті соус і незвичайну "шапку" на блюді. Думаю, вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати відбивну по-циганськи. М'ясо птиці виходить ароматним і соковитим, а ще виглядає красиво.
- Куряче філе - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Твердий сир - 100 грам
- Вино біле - 100 мілілітрів
- Гриби - 100 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
Сіль файлу і poperčite, а потім відбийте через харчову плівку.
Обсмажте курку в олії з обох боків до золотистої скоринки.
Відбивні перекладіть на деко. На кожен шматок покладіть колечко перцю і шматочок сиру. Запікайте блюдо протягом 10 хвилин при 180 градусах.
Приготуйте соус. Гриби обсмажити в маслі. Потім додайте до них томатну пасту і вино.
Додайте подрібнену петрушку, сіль і перець. Перемішайте і тушкуйте соус 3 хвилини.
Соус з грибами викладіть в колечка перцю. Надішліть відбивні назад в духовку.
Запікайте блюдо ще 5 хвилин. Все готово! Смачного!