Рецепт Кролик по-циганськи фото

Кролик по-циганськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Багато хто не любить м'ясо кролика, а у мене воно найулюбленіше! дієтичне, нежирне, смачне! Чи не пробували ще циганських страв? Тоді заходьте і дивіться, як приготувати кролика по-циганськи! Дуже просто!

Опис приготування:

М'ясо кролика - найкорисніше м'ясо! До того ж, воно ще й дуже смачне! Я - багатодітна мама, і якраз заради дітей взялася за розведення кроликів, тому готуємо ми їх часто. А цей рецепт приготування кролика - найулюбленіший! Він подобається і дорослим, і дітям! Кролик гаситься в білому вині (але нехай вас це не лякає, весь алкоголь випарується при готуванні. Потім додаються консервовані томати у власному соку, оливки і часник, потім все гаситься ще, але вже з додаванням бульйону, тому м'ясо виходить дуже ніжним і м'яким! Всім раджу приготувати цю страву!

  • Кролик - 1 кілограм (тушка)
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
  • Томати - 150 грам (у власному соку)
  • Оливки - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон - 500 мілілітрів
кролик по-циганськи - фото крок 1
Лук почистіть і наріжте кубиком.
кролик по-циганськи - фото крок 2
Обсмажте трохи до прозорості в суміші масел.
кролик по-циганськи - фото крок 3
Кролика обробити. Найкраще для цієї страви подойут ніжки кролика.
кролик по-циганськи - фото крок 4
Додайте до цибулі м'ясо кролика і обсмажуйте по 3 хвилини з кожного боку.
кролик по-циганськи - фото крок 5
Додати сіль, поперчіть, додайте вино і тушкуйте кролика, поки вино не випарується.
кролик по-циганськи - фото крок 6
Додайте помідори, влийте бульйон і тушкуйте на повільному вогні близько години.
кролик по-циганськи - фото крок 7
Перед подачею додайте оливки і часник. Смачного!

Схожі рецепти