Рецепт Яловичина по-циганськи фото

Яловичина по-циганськи
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Не знаю, так цигани готують яловичину таким чином… але м'ясо виходить дуже смачне і ніжне. Крім того, блюдо поєднує в собі і яловичину, і достатня кількість овочів, як гарнір.

Поки що сезон овочів, то можете додати свої улюблені в це блюдо. Це можуть бути кубики кабачка або баклажана, скибочки картоплі, і навіть шматочки гарбуза. Пробуйте!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Перецьь болгарський - 2 штуки
  • Грудинка - 100 грам
  • Вино сухе - 1 Склянка
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Лавровий лист - 3 штуки
яловичина по-циганськи - фото крок 1
1. Лук почистіть і наріжте кубиком.
яловичина по-циганськи - фото крок 2
2. Обсмажте з маслом до прозорості.
яловичина по-циганськи - фото крок 3
3. Яловичину помийте і наріжте.
яловичина по-циганськи - фото крок 4
4. Додайте до цибулі і обсмажте все разом, потім додайте вино і тушкуйте на невеликому вогні 1 час.
яловичина по-циганськи - фото крок 5
5. Всі овочі почистіть і видаліть насіння. Наріжте помідори кубиком, часник -довільний, перець - соломкою, а моркву натріть на тертці.
яловичина по-циганськи - фото крок 6
6. Надішліть в сковороду, перемішайте і тушкуйте ще 30 хвилин.
яловичина по-циганськи - фото крок 7
7. Грудинку наріжте соломкою і додайте в сковороду разом з лавровим листом.
яловичина по-циганськи - фото крок 8
8. Гасіть ще 15 хвилин і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти