Рецепт М'ясо по-циганськи фото

М'ясо по-циганськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Чому це блюдо називається м'ясо по-циганськи? Швидше за все через простоту його приготуванні, яка так властива цьому народу. Це просте блюдо цілком подужає навіть початківець кулінар.

Опис приготування:

М'ясо по-циганськи - це простий і швидкий спосіб приготувати ситний обід або вечерю. Для цієї страви не потрібен довгий список інгредієнтів, що робить його ще більш привабливим. Якщо в будинку є м'ясо і зелень, то цього цілком достатньо для того, що приступити до процесу приготування. Отже, вивчайте рецепт м'яса по-циганськи - сподіваюся, він вам доведеться за духом!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Свіжа зелень - 100 грам (кріп, петрушка, Braai, зелена цибуля і т.Д.)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 4-6 Ст. Ложок
м'ясо по-циганськи - фото крок 1
1. Класичний рецепт м'яса по-циганськи передбачає свинячу вирізку, але цілком підійде і будь-яка інша частина. Головне, щоб м'ясо було свіже і соковите.
м'ясо по-циганськи - фото крок 2
2. М'ясо вимити і добре просушити. Нарізати невеликими порційними шматочками. Чим тонше буде порізано м'ясо, тим швидше воно приготується, що іноді досить важливо.
м'ясо по-циганськи - фото крок 3
3. Кожен шматочок м'яса необхідно злегка відбити. Щоб не надірвати тонкі скибочки краще використовувати харчову плівку або навіть звичайний поліетиленовий пакет. Відбите м'ясо посолити і поперчити за смаком.
м'ясо по-циганськи - фото крок 4
4. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Відправити туди м'ясо підсмажити з двох сторін до хрусткої і золотавої скоринки.
м'ясо по-циганськи - фото крок 5
5. Поки смажиться м'ясо, можна зайнятися зеленню. Її необхідно добре вимити і просушити. Нарізати і відправити в глибоку миску. Зверху зелені викласти готове м'ясо. І тут криється головний секрет приготування м'яса по-циганськи. Миску необхідно закрити щільно кришкою і залишити на 10-15 хвилин. За цей час м'ясо просочиться усіма ароматами і стане ще смачнішим.
м'ясо по-циганськи - фото крок 6
6. Подавати таку м'ясо можна з улюбленим гарніром або як самостійну страву.

Схожі рецепти