Вершково-рибний соус
(покроковий рецепт з фото)
У вас на обід є відварений рис або макарони, а з чим їх подати ви не знаєте? Вам на допомогу цей дивно простий і швидкий рецепт приготування густого і ніжного соусу. Буде смачно, гарантую!
Смачне і ніжне блюдо, яке готується дуже легко і швидко. Та й до того ж для приготування цього соусу зовсім не обов'язково купувати красиві і дорогі стейки червоної рибки, я використовую обрізки, які залишаються, коли обробляти рибу для запікання.
- Шматочки лосося - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (маленький)
- Часник - 1-2 зубчиків (по бажанню)
- Вершкове масло - 20 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Базилік сушений - 1-2 Щепоток
1. На вершковому маслі обсмажуємо хвилини 3 дрібно нарізану цибулю і додамо до нього часник. Обсмажуємо ще хвилинку.
2. Додамо нарізану на невеликі шматочки рибу.
3. Солимо, перчимо і додаємо базилік. Перемішуємо і обсмажуємо буквально хвилину-півтори.
4. Додаємо вершки і кип'ятимо хвилини 3-4.
5. Вершки загусли, доводимо соус до смаку і прибираємо з плити.
6. Цього разу у мене соус був до рису. Якщо готуєте його до макаронів, додайте готові макарони на сковороду і прогрійте з соусом хвилину-півтори.