Рецепт Вершково-рибний соус фото

Вершково-рибний соус
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Вершки , Часник , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

У вас на обід є відварений рис або макарони, а з чим їх подати ви не знаєте? Вам на допомогу цей дивно простий і швидкий рецепт приготування густого і ніжного соусу. Буде смачно, гарантую!

Опис приготування:

Смачне і ніжне блюдо, яке готується дуже легко і швидко. Та й до того ж для приготування цього соусу зовсім не обов'язково купувати красиві і дорогі стейки червоної рибки, я використовую обрізки, які залишаються, коли обробляти рибу для запікання.

  • Шматочки лосося - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (маленький)
  • Часник - 1-2 зубчиків (по бажанню)
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Базилік сушений - 1-2 Щепоток
вершково-рибний соус - фото крок 1
1. На вершковому маслі обсмажуємо хвилини 3 дрібно нарізану цибулю і додамо до нього часник. Обсмажуємо ще хвилинку.
вершково-рибний соус - фото крок 2
2. Додамо нарізану на невеликі шматочки рибу.
вершково-рибний соус - фото крок 3
3. Солимо, перчимо і додаємо базилік. Перемішуємо і обсмажуємо буквально хвилину-півтори.
вершково-рибний соус - фото крок 4
4. Додаємо вершки і кип'ятимо хвилини 3-4.
вершково-рибний соус - фото крок 5
5. Вершки загусли, доводимо соус до смаку і прибираємо з плити.
вершково-рибний соус - фото крок 6
6. Цього разу у мене соус був до рису. Якщо готуєте його до макаронів, додайте готові макарони на сковороду і прогрійте з соусом хвилину-півтори.

Схожі рецепти