Рецепт Вершкова свинина з чорносливом фото

Вершкова свинина з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти , Гриби , Сухофрукти , Чорнослив , Печериці
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Поспішаю поділитися з вами дуже вдалим рецептом, як приготувати вершкову свинину з чорносливом і грибами. Готується блюдо, звичайно, досить довго, але результат вас обов'язково порадує!

Опис приготування:

Тут є любителі чорносливу? Тоді цей рецепт для вас! Ніжна свинина з ароматними грибами і шматочками чорносливу - і все це в вершковому соусі, який просочився ароматами всіх інгредієнтів. Що може бути краще? Ця страва прикрасить будь-який гарнір. Приготуйте вершкову свининку з чорносливом, і ваші рідні будуть в захваті!

  • Свинина - 800 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Чорнослив - 150 грам
  • Вершки 20% - 100 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
вершкова свинина з чорносливом - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі очистіть і промийте.
вершкова свинина з чорносливом - фото крок 2
Морква поріжте кружечками (якщо морква велика, то кружечки розрізати на половинки). Лук поріжте великим кубиком або четвертькольцами залежно від розміру лука.
вершкова свинина з чорносливом - фото крок 3
М'ясо я заздалегідь підморозило, щоб зручніше його було нарізати. Поріжте м'ясо великої соломкою.
вершкова свинина з чорносливом - фото крок 4
У сковороду налийте трохи олії і розігрійте. Потім викладіть м'ясо і обсмажте на середньому вогні, поки воно не почне трохи золотитися.
вершкова свинина з чорносливом - фото крок 5
Потім додайте порізані на шматочки гриби і смажте, поки і м'ясо, і гриби не підзолотившись. Посоліть і поперчіть за смаком.
вершкова свинина з чорносливом - фото крок 6
Чорнослив розрізати на 2-3 частини і додайте в сковороду, сковороду зніміть з вогню, весь вміст перемішайте.
вершкова свинина з чорносливом - фото крок 7
Цибулю і моркву змішайте. Половину суміші викладіть в глибоку форму для запікання.
вершкова свинина з чорносливом - фото крок 8
Зверху викладіть весь вміст сковороди.
вершкова свинина з чорносливом - фото крок 9
Покрийте залишилися овочами. Трохи присолите.
вершкова свинина з чорносливом - фото крок 10
Залийте блюдо вершками, зверху додатково можна змастити жирної сметаною. Надішліть блюдо в духовку, розігріту до 180 градусів, з 1 час, а потім духовку вимкніть і залиште в ній блюдо ще на 30 хвилин.
вершкова свинина з чорносливом - фото крок 11
Вершкова свинина з чорносливом готова. Подавайте гарячої з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти