Вермішель під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную цікавий рецепт приготування смачного і ситного страви, яке прекрасно підійде для сімейної вечері або обіду. Вермішель подається під соусом, в основі якого консервована квасоля.
Вермішель - універсальний продукт, який з легкістю стає основою різних смачних страв. З макаронів готують різні запіканки, їх подають вареними з різними м'ясними та овочевими стравами і соусами. Мені дуже подобається соус до макаронів на основі консервованої квасолі, з таким соусом ніяке м'ясо не потрібно. Блюдо виходить ситним і дуже смачним. Сьогодні поділюся з вами відмінним рецептом, як приготувати вермішель під соусом з консервованою квасолею.
- Spegetti - 200 грам
- Консервована квасоля - 250 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Бульйон - 120 мілілітрів
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгердіенти. Можете взяти квасоля, консервовану в томаті, тоді вам залишиться тільки прогріти її. Я використовую звичайну консервовану квасолю, тушу її з томатною пастою в м'ясному бульйоні.
Закип'ятіть воду, додайте в неї сіль, покладіть спагетті, доведіть до кипіння і зніміть каструлю з вогню. Накрийте кришкою і залиште на 10-12 хвилин. Час пріготволенія має бути зазначено на пачці.
Приготуйте соус. У сковороду влийте м'ясний бульйон (в цей раз я використовувала курячий), гарненько прогрійте його і додайте томатну пасту. Дайте їй розчинитися в бульйоні, після чого відправте в сковороду консервовану квасолю.
Гасіть до випаровування рідини і загустіння соусу.
Викладіть вермішель на порційну тарілку, зверху полийте соусом, прикрасьте зеленню. Подавайте блюдо гарячим. Смачного!