Рецепт Смажена вермішель фото

Смажена вермішель
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Капуста , Чилі , Імбир , Вермішель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Смажена вермішель - один з найпростіших гарнірів. Її можна зробити за лічені хвилини, вийде смачне, просте і швидке блюдо для вечері або обіду. Розповім, як приготувати смажену вермішель.

Опис приготування:

Вермішель можна обсмажити зі спеціями, додати куряче м'ясо, яловичину або свинину, сир, зелень, овочі. Подавайте блюдо відразу після приготування. В азіатських країнах, де така локшина дуже популярна, вемішель прийнято готувати з гострим перцем, спеціями і соєвим соусом.

  • Молода капуста - 300 грам
  • Скляна вермішель - 150 грам
  • Зелена цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Корінь імбиру - 1 скибочку
  • Чилі - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1-1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль, цукор - За смаком
смажена вермішель - фото крок 1
1. Вермішель викладіть в миску, залийте теплою водою, щоб вона покрила вермішель повністю, залиште на 10-15 хвилин.
смажена вермішель - фото крок 2
2. Злийте надлишки води.
смажена вермішель - фото крок 3
3. Очистіть часник, наріжте клинами, наріжте крупно зелена цибуля, корінь імбиру і чилі. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, додайте спеції.
смажена вермішель - фото крок 4
4. Накришить тонкою соломкою капусту і викладіть в розігріту сковороду, обсмажуйте 1 хвилину.
смажена вермішель - фото крок 5
5. Викладіть в сковороду до капусти вермішель.
смажена вермішель - фото крок 6
6. Додайте сіль, цукор, соєвий соус і перемішайте все вміст, готуйте 1-2 хвилини і вимкніть вогонь.
смажена вермішель - фото крок 7
7. Перекладіть вермішель в тарілку і відразу подавайте до столу.

Схожі рецепти