Смажена вермішель
(покроковий рецепт з фото)
Смажена вермішель - один з найпростіших гарнірів. Її можна зробити за лічені хвилини, вийде смачне, просте і швидке блюдо для вечері або обіду. Розповім, як приготувати смажену вермішель.
Вермішель можна обсмажити зі спеціями, додати куряче м'ясо, яловичину або свинину, сир, зелень, овочі. Подавайте блюдо відразу після приготування. В азіатських країнах, де така локшина дуже популярна, вемішель прийнято готувати з гострим перцем, спеціями і соєвим соусом.
- Молода капуста - 300 грам
- Скляна вермішель - 150 грам
- Зелена цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Корінь імбиру - 1 скибочку
- Чилі - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Сіль, цукор - За смаком
1. Вермішель викладіть в миску, залийте теплою водою, щоб вона покрила вермішель повністю, залиште на 10-15 хвилин.
2. Злийте надлишки води.
3. Очистіть часник, наріжте клинами, наріжте крупно зелена цибуля, корінь імбиру і чилі. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, додайте спеції.
4. Накришить тонкою соломкою капусту і викладіть в розігріту сковороду, обсмажуйте 1 хвилину.
5. Викладіть в сковороду до капусти вермішель.
6. Додайте сіль, цукор, соєвий соус і перемішайте все вміст, готуйте 1-2 хвилини і вимкніть вогонь.
7. Перекладіть вермішель в тарілку і відразу подавайте до столу.