Рисова вермішель з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Ця смачна вермішель з м'ясом і овочами - прекрасний варіант для обіду або вечері. Приготувати її можна на швидку руку, і виходить вона дуже смачною. Можна використовувати не тільки сковороду вок.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати рисову вермішель з куркою. Родзинка цього рецепту в тому, що готувати вермішель необхідно в сковороді вок, щоб готову страву вийшло не жирним і рівномірно прогрівається. Курячі грудки ви можете замінити на свинину або качку. Також ви можете поекспериментувати зі спеціями і овочами.
- Рисова вермішель - 225 грам
- Куряча грудка - 225 грам
- Солодкий перець - 2 штуки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
- Тертий імбир - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
1. Залийте локшину теплою водою, ви тримаєте 4 хвилини і відкиньте на друшляк.
2. Приготуйте всі необхідні інгредієнти.
3. Наріжте соломкою куряче філе.
4. Наріжте соломкою перець.
5. Обсмажте часник і перець каррі.
6. Додайте перець, посмажте 2 хвилини. Додайте раніше обсмажену до білого кольору курку.
7. Додайте вермішель, постійно помішуючи. Додайте соєвий соус.
8. Блюдо готово. Смачного!