Рисова вермішель
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів тайської кухні цей рецепт стане універсальним. Сьогодні я розповім, як приготувати рисову вермішель з куркою і стручкової квасолею. Блюдо виходить дуже смачним і ароматним.
Тепер ви знаєте, що можна зробити з рисовою локшиною. Цей рецепт відрізняється дивовижною простотою приготування, а також своїм смаком. Блюдо насправді виходить соковитим, ніжним і шалено ароматним. Чилі надає пікантну нотку всьому блюду.
- Рисова локшина - 250 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 6 зубчиків
- Курка без кісток - 500 грам
- Рибний соус, чилі соус - по 1 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 1 Ст. Ложка
- Стручкова квасоля - 250-300 грам
1
Приготування рисової вермішелі починаємо з того, що наливаємо в каструлю воду і доводимо її до кипіння, потім заливаємо цією водою вермішель і залишаємо на 15-20 хвилин під кришкою.
2
На розпечену сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо попередньо очищений і подрібнений часник до тих пір, поки він не стане золотистого кольору.
3
Тепер додаємо на сковороду порізану курку, рибний соус і сіль. Обсмажуємо до тих пір, поки курка не приготується, а також не випарується весь соус.
4
Додаємо суміш з соєвого соусу, перцю чилі і коричневого цукру. Тушкуємо до тих пір, поки цукор остаточно не розчиниться.
5
Зливаємо з локшини воду і додаємо на сковороду разом зі спаржею. Тушкуємо до готовності. Рисова вермішель з куркою і стручкової квасолею готова, смачного!