Молочна вермішель
(покроковий рецепт з фото)
Не всі діти люблять молочну кашу, але тонка вермішель з молоком, більше схожою на павутинку, доведеться їм до смаку. Розповідаю, як приготувати молочну вермішель, яку подаю з горіхами і родзинками.
Молочну вермішель із задоволенням з'їдять не тільки діти, але і дорослі. Її можна подати з горіхами, сухофруктами, цукатами, ягодами і фруктами. Ця страва не готують про запас, а безпосередньо перед подачею, адже вермішель може розбухнути. Вермішель подають гарячою або теплою.
- Вермішель - 180 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 0, 5 L
- Вода - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 2 чайних ложки
- Горіхи і родзинки - За смаком
1
Вершкове масло викладіть в сотейник і розтопіть на середньому вогні, потім викладіть горіхи і обсмажте, додайте родзинки, перемішайте і викладіть в окрему тарілку.
2
Поверніть сотейник на вогонь і влийте молоко з водою, доведіть вміст до кипіння і викладіть вермішель, після закипання варіть її на слабкому вогні 3-5 хвилин, додайте цукор.
3
Готову вермішель відразу подавайте до столу, прикрасивши горіхами і родзинками.