Вермішель з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, що у кожного хоч раз траплялася така ситуація, коли потрібно по-швидкому приготувати вечерю. Для таких непередбачених ситуацій у мене є рецепт, як приготувати вермішель з куркою.
Усе, що можу сказати про цю страву, так це те, що тут все смачно, ситно, поживно, швидко і дуже просто. Макарони є в коморі у всіх господинь, тому дуже часто приготування вечері з підручних засобів не обходиться без них. Можна використовувати будь-які макарони, у мене була тонка вермішель.
- Куряче філе - 2 штуки
- Вермішель - 400 грам
- Опеньки - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
1. У каструлю наливаю воду, додаю сіль і відправляю її на вогонь. Поки вода закипає, беруся за м'ясо. Мою його гарненько і нарізаю невеликими шматочками.
2. Гриби у мене заморожені (опеньки), тому заздалегідь дістав їх і розморозив, потім промив і нарізав невеликими шматочками.
3. Сковороду розігріваю з соняшниковою олією, викладаю на неї шматочки курки, обсмажую до готовності.
4. До обсмаженою шматочках курки додаю подрібнені гриби, перемішую.
5. Цибуля очищаю і мою в холодній воді, потім нарізаю тонкими півкільцями і додаю на сковороду.
6. Вермішель відправляю в киплячу воду і відварюю, потім відправляю на друшляк, щоб стекла вода.
7. Перекладаю вермішель назад в каструлю, додаю обсмажену курку з грибами і перемішую.
8. Подаю вермішель з куркою разом зі свіжими овочами (наприклад, з огірками). Смачного!