Рецепт Вермішель «павутинка» смажена на сковороді фото

Вермішель «павутинка» смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Вермішель
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 10 хв.

Дуже незвичайна вермішель виходить з даного рецептом. Готувати її дуже легко, спосіб цікавий. Подавати таку страву можна на вечерю чи обід.

Опис приготування:

Головним інгредієнтом в даному блюді є макарони"Павутинка" . Їх з легкістю можна купити в будь-якому продуктовому магазині. Подавати блюдо можна просто так або доповнити твердим сиром і зеленню.

  • Вермішель"Павутинка" - 150 грам
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вода - 1/2 склянки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
вермішель
Підготуйте інгредієнти.
вермішель
Розігрійте масло на сковороді.
вермішель
Викладіть вермішель.
вермішель
Обсмажте вермішель на середньому вогні протягом 1-2 хвилин.
вермішель
Влийте воду.
вермішель
Додайте сіль.
вермішель
Гасіть макарони на помірному вогні протягом 7-8 хвилин.
вермішель
Ось такі макарони вийшли!

Схожі рецепти