Вермішель «павутинка» смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 10 хв.
Дуже незвичайна вермішель виходить з даного рецептом. Готувати її дуже легко, спосіб цікавий. Подавати таку страву можна на вечерю чи обід.
Опис приготування:
Головним інгредієнтом в даному блюді є макарони"Павутинка" . Їх з легкістю можна купити в будь-якому продуктовому магазині. Подавати блюдо можна просто так або доповнити твердим сиром і зеленню.
- Вермішель"Павутинка" - 150 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Вода - 1/2 склянки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Розігрійте масло на сковороді.
Викладіть вермішель.
Обсмажте вермішель на середньому вогні протягом 1-2 хвилин.
Влийте воду.
Додайте сіль.
Гасіть макарони на помірному вогні протягом 7-8 хвилин.
Ось такі макарони вийшли!