Рецепт Печиво Павутинка фото

Печиво Павутинка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад , Горіхи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Хеллоуїн
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування ароматного і дуже смачного печива, яке сподобається і дітям, і дорослим.

Опис приготування:

Американці люблять не тільки смачне, але ще і цікаве за зовнішнім виглядом печиво як, наприклад, печиво «Павутинка». Імітуючи шоколадними нитками павукову пастку, ви можете порадувати домашніх у вихідний або ж запропонувати гостям чудове частування на Хеллоуїн.

  • Гіркого кондитерського шоколаду - 30 грам
  • Вершкового масла або маргарину - 150 грам
  • Цукру - 2 склянки
  • Яйця - 3 штуки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Горіха пекан або волоського горіха - 1 Склянка
  • Зефірного крему - 200 грам
  • Напівсолодкого шоколаду - 30 грам
печиво Павутинка - фото крок 1
1. У каструлі, що стоїть на повільному вогні, розплавити гіркий шоколад і вершкове масло. Прибрати з вогню, додати цукор, розмішати і охолоджувати протягом 10 хвилин.
печиво Павутинка - фото крок 2
2. У ще теплу шоколадну суміш влити добре збиті яйця і додати ванілін.
печиво Павутинка - фото крок 3
3. В отриману масу додати борошно і подрібнені горіхи. Тісто має бути напіврідким. Його потрібно рівномірним шаром вилити на змащений жиром деко і випікати в духовці при температурі 180 градусів Цельсія протягом 30 хвилин, важливо не перепекти «Павутинку». Готовність тесту можна перевірити, проткнув його дерев'яною зубочисткою (при повній готовності вона залишиться чистою).
печиво Павутинка - фото крок 4
4. Одержаний корж ще гарячим рівномірно змастити зефірної кремом і швидко охолодити.
печиво Павутинка - фото крок 5
5. Розтопити напівсолодкий шоколад, вилити його в щільний пакет, проробити в ньому тонке отвір і намалювати на поверхні зефіру павутинки. Розрізати прикрашений корж на 12 рівних частин.

Схожі рецепти