Рецепт Салат «павутинка» фото

Салат «павутинка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Яйця , Горіхи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для всіх любителів не тільки смачних, але і оригінально оформлених страв пропоную салат"Павутинка" .

Опис приготування:

1. Рецепт приготування салату"Павутинка" починається з того, що потрібно поставити варити куряче філе і яйця.

2. Тим часом можна очистити і нарізати кубиками цибулину.

3. Розігріти на сковороді трохи рослинного масла. Потім відправити туди цибулю і підсмажити до золотистого кольору.

4. Гриби вимити і нарізати тонкими скибочками. Додати до цибулі і підсмажити до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

5. Готове куряче філе остудити і нарізати кубиками. Викласти на пласку тарілку. Посолити і поперчити за смаком. Змастити трохи майонезом.

6. На філе викласти смажені гриби з цибулею.

7. Морква по-корейськи нарізати трохи ножем (залишивши трохи довгих для прикраси). Викласти наступним шаром.

8. Зварені круто яйця остудити і почистити. Нарізати кубиками і викласти на тарілку. Змастити майонезом.

9. Сир натерти на середній терці. Салат рясно посипати сиром, закриваючи не тільки верх, але і боки.

10. З відкладеної моркви по-корейськи викласти на салаті павутинку.

11. Маслини нарізати і з їх допомогою зробити павучка. Очками можуть стати горошини.

Ось такий оригінальний салат"Павутинка" в домашніх умовах можна подати на свято.

  • Куряче філе - 300 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сир - 200 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Морква по-корейськи - 300 грам
  • Майонез - 200 грам
  • Маслини - 2-3 штук
  • Зелений горошок - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування салату"Павутинка" починається з того, що потрібно поставити варити куряче філе і яйця.

2. Тим часом можна очистити і нарізати кубиками цибулину.

3. Розігріти на сковороді трохи рослинного масла. Потім відправити туди цибулю і підсмажити до золотистого кольору.

4. Гриби вимити і нарізати тонкими скибочками. Додати до цибулі і підсмажити до готовності. Посолити і поперчити за смаком.

5. Готове куряче філе остудити і нарізати кубиками. Викласти на пласку тарілку. Посолити і поперчити за смаком. Змастити трохи майонезом.

6. На філе викласти смажені гриби з цибулею.

7. Морква по-корейськи нарізати трохи ножем (залишивши трохи довгих для прикраси). Викласти наступним шаром.

8. Зварені круто яйця остудити і почистити. Нарізати кубиками і викласти на тарілку. Змастити майонезом.

9. Сир натерти на середній терці. Салат рясно посипати сиром, закриваючи не тільки верх, але і боки.

10. З відкладеної моркви по-корейськи викласти на салаті павутинку.

11. Маслини нарізати і з їх допомогою зробити павучка. Очками можуть стати горошини.

Ось такий оригінальний салат"Павутинка" в домашніх умовах можна подати на свято.

Схожі рецепти