Салат «павутинка»
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів не тільки смачних, але і оригінально оформлених страв пропоную салат "павутинка" .
1. Рецепт приготування салату "павутинка" починається з того, що потрібно поставити варити куряче філе і яйця.
2. Тим часом можна очистити і нарізати кубиками цибулину.
3. Розігріти на сковороді трохи рослинного масла. Потім відправити туди цибулю і підсмажити до золотистого кольору.
4. Гриби вимити і нарізати тонкими скибочками. Додати до цибулі і підсмажити до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
5. Готове куряче філе остудити і нарізати кубиками. Викласти на пласку тарілку. Посолити і поперчити за смаком. Змастити трохи майонезом.
6. На філе викласти смажені гриби з цибулею.
7. Морква по-корейськи нарізати трохи ножем (залишивши трохи довгих для прикраси). Викласти наступним шаром.
8. Зварені круто яйця остудити і почистити. Нарізати кубиками і викласти на тарілку. Змастити майонезом.
9. Сир натерти на середній терці. Салат рясно посипати сиром, закриваючи не тільки верх, але і боки.
10. З відкладеної моркви по-корейськи викласти на салаті павутинку.
11. Маслини нарізати і з їх допомогою зробити павучка. Очками можуть стати горошини.
Ось такий оригінальний салат "павутинка" в домашніх умовах можна подати на свято.
- Куряче філе - 300 грам
- Гриби - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сир - 200 грам
- Яйця - 5 штук
- Морква по-корейськи - 300 грам
- Майонез - 200 грам
- Маслини - 2-3 штук
- Зелений горошок - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
2. Тим часом можна очистити і нарізати кубиками цибулину.
3. Розігріти на сковороді трохи рослинного масла. Потім відправити туди цибулю і підсмажити до золотистого кольору.
4. Гриби вимити і нарізати тонкими скибочками. Додати до цибулі і підсмажити до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
5. Готове куряче філе остудити і нарізати кубиками. Викласти на пласку тарілку. Посолити і поперчити за смаком. Змастити трохи майонезом.
6. На філе викласти смажені гриби з цибулею.
7. Морква по-корейськи нарізати трохи ножем (залишивши трохи довгих для прикраси). Викласти наступним шаром.
8. Зварені круто яйця остудити і почистити. Нарізати кубиками і викласти на тарілку. Змастити майонезом.
9. Сир натерти на середній терці. Салат рясно посипати сиром, закриваючи не тільки верх, але і боки.
10. З відкладеної моркви по-корейськи викласти на салаті павутинку.
11. Маслини нарізати і з їх допомогою зробити павучка. Очками можуть стати горошини.
Ось такий оригінальний салат "павутинка" в домашніх умовах можна подати на свято.