Суп «павутинка»
(покроковий рецепт з фото)
Смачний суп на курочку з вермішеллю "павутинка" і овочами. Прекрасне рішення для обіднього столу для всієї родини.
Отже, розповім вам, як приготувати суп "павутинка" . Цей суп ніжний і смачний - відмінне рішення для дитячого харчування і сімейного обіду. Суп я завжди варю на другому бульйоні, це безпечно для здоров'я і не менш смачно. Для додання такого жовтенького кольору використовую куркуму найсвіжішого помелу! Заправити суп можна будь-якою зеленню. Хай щастить!
- Курка (будь-яка частина) - 350 грам
- Макарони "павутинка" - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля великий - 2 штуки
- Зелений горошок - 3-4 Ст. Ложок
- Зелень (кріп або петрушка) - За смаком
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, спеції - За смаком
1. Приготуйте для супу бульйон. Для цього візьміть будь-яку частину курки, у мене стегно без шкіри, там досить м'яса, на невелику каструлю супу вистачить. Покладіть м'ясо в каструлю, залийте водою, тільки щоб покрила м'ясо, provara 10 хвилин, злийте цей бульйон. Залийте чистою водою і варіть до готовності м'яса.
2. Підготуйте овочі: очистіть цибулю, моркву і картоплю. Поріжте овочі кубиками. Покладіть в готовий бульйон і варіть 20 хвилин.
3. Дістаньте м'ясо з супу, відділи kostochku, м'ясо розберіть на волокна і поверніть в суп.
4. Покладіть в суп павутинку, горошок, сіль. Варіть ще 5-7 хвилин. Додайте зелень і куркуму, зніміть каструлю з вогню.
5. Суп готовий!
6. Подавайте суп гарячим!