Венесуельські коржі з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Живильні, в міру щільні і при цьому розсипчасті коржики з додаванням солодкої консервованої кукурудзи і твердого сиру можна подавати до чаю або як доповнення до основних страв і соусів.
При приготуванні тіста для таких коржів можна вносити різноманітні спеції, свіжу або сушену зелень, варіювати сорти додається сиру, що дозволить отримувати нові поєднання смаків.
- Кукурудза консервована - 280 грам
- Заголовок Бондюель - 250 грам
- Борошно пшеничне (1 сорт) - 50 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Сир твердий - 200 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль кухонна - 1 Чайна ложка
Підготуйте все необхідне, сир (російський, голландський, Гауда або ін.) натріть на дрібній тертці.
Консервовану кукурудзу подрібніть за допомогою блендера до стану пюре, додайте її до натертого сиру.
В окремій глибокій мисці з'єднайте обидва види борошна і розпушувач.
Додайте до сиру і кукурудзяному пюре яйце, сіль і влийте молоко. Змішайте компоненти ложкою.
Всипте борошняну суміш при одночасному її просеивании в кукурудзяно-сирну масу. Починайте замішувати тісто ложкою, а потім перейдіть на ручний заміс.
Добре вимісити кукурудзяна тісто на робочій поверхні, воно виходить досить щільним, злегка розсипчаста, але дуже пластичним і приємним у спілкуванні.
Розділіть тісто на 8-9 невеликих кульок і розімніть їх руками, надаючи форму коржів товщиною 10-12 мм.
Випікайте венесуельські коржі з кукурудзою протягом 30-35 хвилин при температурі 190 градусів до золотистого кольору.