Рецепт Венесуельські коржі з кукурудзою фото

Венесуельські коржі з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Тісто, Овочі, Кукурудза, Консервована кукурудза
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу, На сніданок
Випічка, Коржі

Живильні, в міру щільні і при цьому розсипчасті коржики з додаванням солодкої консервованої кукурудзи і твердого сиру можна подавати до чаю або як доповнення до основних страв і соусів.

При приготуванні тіста для таких коржів можна вносити різноманітні спеції, свіжу або сушену зелень, варіювати сорти додається сиру, що дозволить отримувати нові поєднання смаків.

  • Кукурудза консервована - 280 грам
  • Заголовок Бондюель - 250 грам
  • Борошно пшеничне (1 сорт) - 50 грам
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Сир твердий - 200 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль кухонна - 1 Чайна ложка
венесуельські коржі з кукурудзою - фото крок 1
Підготуйте все необхідне, сир (російський, голландський, Гауда або ін.) натріть на дрібній тертці.
венесуельські коржі з кукурудзою - фото крок 2
Консервовану кукурудзу подрібніть за допомогою блендера до стану пюре, додайте її до натертого сиру.
венесуельські коржі з кукурудзою - фото крок 3
В окремій глибокій мисці з'єднайте обидва види борошна і розпушувач.
венесуельські коржі з кукурудзою - фото крок 4
Додайте до сиру і кукурудзяному пюре яйце, сіль і влийте молоко. Змішайте компоненти ложкою.
венесуельські коржі з кукурудзою - фото крок 5
Всипте борошняну суміш при одночасному її просеивании в кукурудзяно-сирну масу. Починайте замішувати тісто ложкою, а потім перейдіть на ручний заміс.
венесуельські коржі з кукурудзою - фото крок 6
Добре вимісити кукурудзяна тісто на робочій поверхні, воно виходить досить щільним, злегка розсипчаста, але дуже пластичним і приємним у спілкуванні.
венесуельські коржі з кукурудзою - фото крок 7
Розділіть тісто на 8-9 невеликих кульок і розімніть їх руками, надаючи форму коржів товщиною 10-12 мм.
венесуельські коржі з кукурудзою - фото крок 8
Випікайте венесуельські коржі з кукурудзою протягом 30-35 хвилин при температурі 190 градусів до золотистого кольору.

Схожі рецепти