Чаудер з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Чаудер - наваристий американський суп на швидку руку. Традиційний варіант готують на морепродуктах або рибі, але не менш популярний варіант і з кукурудзою. Пропоную сьогодні його і приготувати!
Докладніше, як приготувати чаудер з кукурудзою, я розповім нижче. Для супу підійде консервована або заморожена кукурудза. Якщо любите, то замість соєвого молока можна взяти кокосове. Суп виходить дуже смачним, вершковим і ніжним.
- Кукурудза - 400 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Квасоля стручкова - 150 грам
- Італійські трави - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Сир веганські - 70 грам
- Соеве молоко - 2 склянки
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте цибулю і болгарський перець на кубики. Обсмажте овочі разом з італійськими травами на середньому вогні.
Налийте в каструлю соєве молоко, додайте картоплю нарізану на кубики середнього розміру. Доведіть суп до кипіння і варіть 10 хвилин. Потім додайте кукурудзу і тертий сир, варіть ще 5 хвилин. В кінці додайте сіль і чорний перець.
Стручкову квасолю відваріть окремо.
У блендері подрібніть суп з половиною начинки до однорідної кремової консистенції. Перелийте суміш назад в каструлю, додайте другу половину начинку і стручкову квасолю.
Чаудер з кукурудзою готовий, смачного!