Чаудер з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Американський суп насичений різноманітністю смаків. Рецептів приготування безліч. Чаудер готують з морепродуктами, різними видами м'яса, з копченостями або птахом. Сьогодні приготуємо чаудер з куркою.
Чаудер - дуже ситний і яскравий суп. Завдяки гострому перцю він виходить пікантний і ароматний. Перелік овочів для супу можна коригувати на свій смак, але набір овочів повинен радувати різноманітністю. Вершки і борошно роблять бульйон густішим.
- Курка - 300-400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Кукурудза - 100 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Перець гострий - 1 штука
- Борошно цільнозернове - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Лавровий лист - 1 штука
- Вершки - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 40 грам
- Вода - 2 L
Підготуємо інгредієнти.
Готуємо курячий бульйон. Курку кладемо в холодну воду. Доводимо до кипіння, прибираємо з'явилася пінку. Варимо до готовності. Для смаку додаємо в бульйон сіль, лавровий лист і морква.
На вершковому маслі обсмажуємо цибулю і моркву.
Через 7-10 хвилин додаємо кукурудзу.
Додаємо в сотейник гострий і болгарський перець. Готуємо на малому вогні періодично помішуючи.
За пару хвилин до готовності додаємо селера і часник.
Насипаємо цельнозерновую борошно, все перемішуємо, додаємо бульйон і доводимо до кипіння.
Курятина і бульйон готові. Додаємо картоплю і варимо 25 хвилин. Далі додаємо в каструлю овочі з сотейник. Готуємо 2-3 хвилини все разом. Вершки можна додати в каструлю з супом або кожному в порційну тарілку.
Чаудер з куркою готовий. Подаємо гарячим. Смачного!