Рецепт Рагу-чаудер з риби фото

Рагу-чаудер з риби
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготовлено це блюдо за мотивами відомого американського супу чаудер, який готується з риби, морепродуктів і овочів. Зменшивши кількість рідини, ми отримаємо смачне, соковите, ніжне рибне рагу.

Опис приготування:

Чаудер - це суп, який готують в Америці. Привезений був рецепт з Англії чи Франції (точно ніхто не знає). Я пропоную приготувати рагу-чаудер з риби, скориставшись практично тими ж інгредієнтами, які потрібні для приготування супу. Блюдо вийде дуже смачним, ароматним і соковитим.

  • Лосось - 400-450 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Креветки - 80-100 грам (очищені)
  • Лук-пориста - 1/3 штуки
  • Кукурудза - 2 Ст. Ложки
  • Зелений горошок - 2 Ст. Ложки
  • Помідор - 1/2 штуки
  • Сир - 70-8 грам
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Базилік сушений - 1-2 Щепоток
рагу-чаудер з риби - фото крок 1
Основні інгредієнти для нашого рагу. Рибу можна взяти будь-яку, головне, щоб з неї можна було легко прибрати кістки.
рагу-чаудер з риби - фото крок 2
Обробляє рибу, прибираємо шкіру і кістки. А філе нарізаємо невеликими шматочками (приблизно по 2 см).
рагу-чаудер з риби - фото крок 3
Кукурудза, горошок і креветки у мене заморожені. Можна взяти консервовані горошок і кукурудзу або будь-які інші овочі, які готуються швидко.
рагу-чаудер з риби - фото крок 4
Додаємо рибу до креветок, горошку і кукурудзі. Солимо, перчим, додаємо базилік або інші спеції за смаком. Збризгуємо лимонним соком і перемішуємо.
рагу-чаудер з риби - фото крок 5
Зелена цибуля нарізаємо тонко.
рагу-чаудер з риби - фото крок 6
Викладаємо у форму для запікання рибу з креветками і овочами, додаємо цибулю-порей, нарізаний кубиками помідор і половину натертого сиру. Перемішаємо.
рагу-чаудер з риби - фото крок 7
Заливаємо вершками. Краще брати вершки вище 30% жирності. Злегка поворухнемо рибу, щоб вершки проникли всюди.
рагу-чаудер з риби - фото крок 8
Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 25. Потім посипаємо сиром, що залишився і запікаємо до розплавлення сиру.
рагу-чаудер з риби - фото крок 9
Блюдо виходить дуже соковитим і ароматним.
рагу-чаудер з риби - фото крок 10
Подавати можна з гарніром з рису, картоплі або просто зі свіжими овочами.

Схожі рецепти