Рецепт Рагу-чаудер з риби фото

Рагу-чаудер з риби
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Овочі, Лосось, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Приготовлено це блюдо за мотивами відомого американського супу чаудер, який готується з риби, морепродуктів і овочів. Зменшивши кількість рідини, ми отримаємо смачне, соковите, ніжне рибне рагу.

Чаудер - це суп, який готують в Америці. Привезений був рецепт з Англії чи Франції (точно ніхто не знає). Я пропоную приготувати рагу-чаудер з риби, скориставшись практично тими ж інгредієнтами, які потрібні для приготування супу. Блюдо вийде дуже смачним, ароматним і соковитим.

  • Лосось - 400-450 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Креветки - 80-100 грам (очищені)
  • Лук-пориста - 1/3 штуки
  • Кукурудза - 2 Ст. Ложки
  • Зелений горошок - 2 Ст. Ложки
  • Помідор - 1/2 штуки
  • Сир - 70-8 грам
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Базилік сушений - 1-2 Щепоток
рагу-чаудер з риби - фото крок 1
Основні інгредієнти для нашого рагу. Рибу можна взяти будь-яку, головне, щоб з неї можна було легко прибрати кістки.
рагу-чаудер з риби - фото крок 2
Обробляє рибу, прибираємо шкіру і кістки. А філе нарізаємо невеликими шматочками (приблизно по 2 см).
рагу-чаудер з риби - фото крок 3
Кукурудза, горошок і креветки у мене заморожені. Можна взяти консервовані горошок і кукурудзу або будь-які інші овочі, які готуються швидко.
рагу-чаудер з риби - фото крок 4
Додаємо рибу до креветок, горошку і кукурудзі. Солимо, перчим, додаємо базилік або інші спеції за смаком. Збризгуємо лимонним соком і перемішуємо.
рагу-чаудер з риби - фото крок 5
Зелена цибуля нарізаємо тонко.
рагу-чаудер з риби - фото крок 6
Викладаємо у форму для запікання рибу з креветками і овочами, додаємо цибулю-порей, нарізаний кубиками помідор і половину натертого сиру. Перемішаємо.
рагу-чаудер з риби - фото крок 7
Заливаємо вершками. Краще брати вершки вище 30% жирності. Злегка поворухнемо рибу, щоб вершки проникли всюди.
рагу-чаудер з риби - фото крок 8
Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 25. Потім посипаємо сиром, що залишився і запікаємо до розплавлення сиру.
рагу-чаудер з риби - фото крок 9
Блюдо виходить дуже соковитим і ароматним.
рагу-чаудер з риби - фото крок 10
Подавати можна з гарніром з рису, картоплі або просто зі свіжими овочами.

Схожі рецепти