Вегетаріанський соус з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Цей вегетаріанський соус не містить ніяких заборонених продуктів і чудово поєднується з італійської пастою.
Багатьом вегетаріанцям знайома проблема приготування соусів. Соусів, які не містили б не вживаних продуктів, і разом з тим залишалися б смачними, придумано не так багато. Описаний в цьому рецепті вегетаріанський соус з авокадо - це саме такий один з небагатьох. Готується на "раз-два", але за смаком - дуже навіть нічого. Особливо добре цей соус з авокадо поєднується з пастою.
- Авокадо великий - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Базилік свіжий - 1 щіпка
- Вода - 1/4 склянки
Робиться цей соус за дві секунди. За допомогою блендера подрібнюємо авокадо.
Додаємо в блендер всі інші інгредієнти і подрібнюємо до однорідного стану.
Отриманий соус красивого густо-зеленого кольору можна подавати до багатьох страв, однак найкраще він поєднується з пастою.