Зелений соус з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Авокадо - дуже корисний продукт. У ньому багато корисних жирів, необхідних для організму людини. Пропоную рецепт, як приготувати зелений соус з авокадо, як заправку в салат. Спробуйте!
Зелений соус з авокадо відмінно підходить не тільки до салатів, але до риби, м'яса, і страв з яєць. Якщо правильно вибрати авокадо, м'який і стиглий, то соус вийде мега смачним. Сам по собі авокадо досить нейтральний, він вбирає в себе яскраві смаки, огортаючи ніжною, маслянистої м'якоттю, і об'єднуючи в одне ціле. Соус чимось схожий на знаменитий гуакамоле, але він більш гострий і яскравий. Ділюся рецептом, як приготувати таку заправку. Пюре з авокадо досить густе, так що його потрібно буде трохи розбавити водою. Я беру стакан, але якщо соус вам здасться вам густуватим, можна ще додати водички. Приємного!
- Авокадо - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Гострий перець (зелений) - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
Авокадо, цибуля і перець почистіть і довільно поріжте.
Складіть все у чашу блендера і додайте воду.
Влийте оливкова олія.
Додайте кінзу, сіль і poperčite.
З лимона вичавіть сік і додайте в чашу блендера.
Збийте все до однорідності. Соус готовий!