Вегетаріанський салат з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Весь смак цієї страви полягає в сирих шампиньонах і соковитому авокадо. Авокадо знижує рівень холестерину, а печериці благотворно впливають на стан шкіри.
Наріжте овочі та печериці. Цибуля karamelizuyte. Змішайте всі інгредієнти, заправте салат оливковою олією і соком лайма. Посипати подрібненою петрушкою. Готово!
- Авокадо - 1 штука
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Помідори - 2 штуки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Печериці свіжі - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець солодкий - 1 штука
- Петрушка свіжа - 1 пучок
Для приготування салату вам знадобляться: авокадо середнього розміру, три сирих печериць, невелика цибулина, зелень, половинка лайма, соєвий соус і оливкове масло.
Очистіть авокадо, вийміть кісточку і наріжте його кубиками.
Таким же чином наріжте томати.
Вийміть серцевину з перцю, наріжте його кубиками. Для 3-х порцій досить чверті одного великого солодкого перцю, але якщо ви любите цей овоч, можете нарізати його весь.
Зніміть з печериць шкірку, тонко наріжте гриби.
Покладіть гриби в піалу, залийте їх однією столовою ложкою соєвого соусу.
Перемішайте і залиште маринуватися.
Дрібно наріжте цибулину.
Рецепт цього салату вимагає по-особливому приготувати лук, а саме - карамелізовану його. Прожарте його до золотистої скоринки і засипте цукром. Після чого зніміть сковороду з вогню, накрийте кришкою і тримайте 3 хвилини.
У вас повинен вийти хрусткий солодкий лук в цій карамелі.
Тепер змішайте всі інгредієнти. Видавіть половинку лайма, заправте салат оливковою олією. Дрібно нарубати петрушку. Сіль, перець за смаком.
Салат подавайте відразу, інакше він "стече" і втратить свій пікантний смак.