Вегетаріанський салат «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Цей вегетаріанський салат "цезар" в домашніх умовах зробити зможе кожен - я дам вам класичний рецепт, але ви його можете доповнити, якщо захочете. Додайте кедрові горішки - спробуйте, смачно!
Ділюся з вами доступним і простим рецептом вегетаріанського салату "цезар" . Виходить нітрохи не гірша за оригінал, якщо ви не будете лінуватися, а зробите все правильно. Наприклад, грінки не купуйте, а зробіть самі - посипте шматочки хліба травами і запечіть в духовці. І сир тому рекомендую саме "пармезан", і заправку прошу зробити правильно - майонез це блюдо здатний здорово зіпсувати! Так що будьте ласкаві на славу - і отримаєте дуже смачний салат! Бажаю удачі!
- Пекінська капуста - 400 грам
- Помідор - 1 штука
- Пармезан - 40 грам
- Грінки - За смаком
- Заправка - За смаком (я використовую оливкову олію, сметану і лимонний сік, змішані в однакових пропорціях)
1. Капусту миємо, трохи обсушити і нарізаємо ножем або рвемо руками на дрібні шматочки.
2. З помідора знімаємо шкірку і м'якоть ріжемо досить великими шматочками. Викладаємо в салатницю поверх ревний капусти.
3. А далі посипаємо грінками і тертим сиром, поливаємо соусом, посипаємо за бажанням італійськими травами. Готово!