Рецепт Вегетаріанський салат «Цезар» фото

Вегетаріанський салат «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Капуста , Сир , Помідор , Сухарики , Пекінська капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Цей вегетаріанський салат"Цезар" в домашніх умовах зробити зможе кожен - я дам вам класичний рецепт, але ви його можете доповнити, якщо захочете. Додайте кедрові горішки - спробуйте, смачно!

Опис приготування:

Ділюся з вами доступним і простим рецептом вегетаріанського салату"Цезар" . Виходить нітрохи не гірша за оригінал, якщо ви не будете лінуватися, а зробите все правильно. Наприклад, грінки не купуйте, а зробіть самі - посипте шматочки хліба травами і запечіть в духовці. І сир тому рекомендую саме"Пармезан" , і заправку прошу зробити правильно - майонез це блюдо здатний здорово зіпсувати! Так що будьте ласкаві на славу - і отримаєте дуже смачний салат! Бажаю удачі!

  • Пекінська капуста - 400 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Пармезан - 40 грам
  • Грінки - За смаком
  • Заправка - За смаком (я використовую оливкову олію, сметану і лимонний сік, змішані в однакових пропорціях)
вегетаріанський салат
1. Капусту миємо, трохи обсушити і нарізаємо ножем або рвемо руками на дрібні шматочки.
вегетаріанський салат
2. З помідора знімаємо шкірку і м'якоть ріжемо досить великими шматочками. Викладаємо в салатницю поверх ревний капусти.
вегетаріанський салат
3. А далі посипаємо грінками і тертим сиром, поливаємо соусом, посипаємо за бажанням італійськими травами. Готово!

Схожі рецепти