Рецепт Вегетаріанський салат з кабачків фото

Вегетаріанський салат з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На полуденок, На сніданок
Салати

Вегетаріанські салати і взагалі страви - це необов'язково нудні і побиті поєднання одних і тих же дозволених інгредієнтів. Цей вегетаріанський салат з кабачків - яскраве тому підтвердження.

Вегетаріанський салат з кабачків - блюдо дуже незвичайне. Інгредієнти на кшталт дуже прості і набили оскому, проте за рахунок оригінальної подачі блюдо є конкурентоспроможним Рекомендую не тільки вегетаріанцям, але і всеїдних - салатик-то гідний, як варіант для перекусу або сніданку - саме те. Ну, ближче до тіла, як казав Бендер!

  • Кабачок - 450 грам
  • Панірувальні сухарі - 75 грам
  • Листя салату - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Зелень м'яти - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1/2 склянки
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - - За смаком
вегетаріанський салат з кабачків - фото крок 1
Кабачки чистимо і натираємо на крупній тертці.
вегетаріанський салат з кабачків - фото крок 2
Виділилася рідина з кабачків зливаємо, додаємо до них панірувальні сухарі, дрібно посічену зелень м'яти і яйце. Солимо, перчимо і добре перемішуємо.
вегетаріанський салат з кабачків - фото крок 3
З отриманої м'якоті скачуємо кульки розміром з волоський горіх. Обсмажуємо кульки 2-3 хвилини в розпеченому оливковій олії.
вегетаріанський салат з кабачків - фото крок 4
Для заправки салату змішуємо бальзамик, оливкова олія, сіль і перець.
вегетаріанський салат з кабачків - фото крок 5
У салатницю викладаємо нарубані листя салату, заливаємо їх заправкою, зверху викладаємо кабачкові кульки - і негайно подаємо, поки кульки не охололи. Хоча можна подавати і холодним - але вже не так смачно. Смачного!

Схожі рецепти