Вегетаріанська шаурма
(покроковий рецепт з фото)
Заурма - це прекрасний спосіб швидкий про смачно перекусити. У цьому рецепті немає м'яса, тому така шаурма припаде до смаку тим, хто віддає перевагу вегетаріанської кухні. Обов'язково спробуйте!
Це класичний рецепт приготування вегетаріанської шаурми. У цьому рецепті використовується мінімальний набір інгредієнтів: лаваш вірменський, помідори черрі, заморожені овочі та твердий сир. Якщо у вас є така можливість - замініть морожені овочі на свіжі. До речі, замість майонезу підійде сметана середньої жирності. Удачі в приготуванні!
- Лаваш вірменський - 3 штуки
- Помідори черрі - 10-12 штук
- Майонез - 150 грам
- Сир твердий - 400 грам
- Овочі заморожені - За смаком (стручковая фасоль, помідори, перець, цибуля)
Сир натріть на тертці. Заморожені овочі тушкуйте на сковороді з додаванням олії. Якщо у вас є свіжі овочі, звичайно краще скористатися ними.
Черрі промийте розріжте на половинки. Зняти з вогню сковороду з замороженими овочами.
Вірменський лаваш розріжте уздовж на 3 частини. Змастіть кожну частину лаваша майонезом. Далі викладаємо на лаваш тушковані овочі, половинки чері і натертий сир. Сіль за смаком.
Лаваш скручуємо в рулетики. Шаурму підігріваємо на сковороді, без масла. Смачного!