Вегетаріанська підлива
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.
Така вегетаріанська підлива в домашніх умовах готується просто і швидко, так що спробуєте на дозвіллі таким ось чином урізноманітнити своє меню здорової їжі! Дуже рекомендую!
Опис приготування:
Такий простий рецепт вегетаріанської підливи я для себе відкрила зовсім недавно. Вся справа в тому, що я завжди вважала, що соєві биточки - рідкісна гидота. Як це і буває в житті найчастіше, виявилося, що я просто неправильно їх готувала! впевнена, що з цим рецептом приготування вегетаріанської підливи ви теж змініть своє ставлення до соєвого м'яса!
- Битки соєві - 500-600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Томатна паста - 100 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вода - 400 мілілітрів
1. Битки поки що розморожуємо і (по бажанню) окремо обсмажуємо в маслі. Цибуля, помідор і моркву дрібно нарізаємо і обсмажити на рослинному маслі.
2. Окремо змішаємо томатну пасту і борошно. Додамо до овочів разом зі спеціями і битками, обсмажити трохи, а потім заливаємо водою і зменшуємо вогонь. Тушкуємо до готовності битків.
3. От і все! Смачного!