Веганська випічка
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви з яких-небудь причин відязикалися від продуктів тваринного походження, а, може, соблюдаете пост, тоді рекомендую відмінний рецепт десерту, як приготувати веганські випічку.
Печиво просте і дуже смачне, а також воно корисне, адже в його склад входять фрукти, ягоди, вівсяні пластівці. Можна замінити свіжі фрукти сухофруктами, додати кокосову стружку. Печиво можна зробити будь-якої форми і розміру. Подавайте його після охолодження.
- Борошно - 0, 5 склянки
- Вівсяні пластівці - 0, 5 склянки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Банан - 1 штука
- Чорна смородина - 1/3 склянки
- Шоколад чорний - 3 скибочки
- Фініки - 4 штуки
1. Наріжте шматочками банани, відміряйте необхідну кількість борошна і вівсяних пластівців, підготуйте інші фрукти.
2. У чашу блендера викладіть очищені від шкірки шматочка банана, додайте фініки, пластівці, смородину, рослинна олія, ванільний цукор, нарізаний крупно шоколад, перемішайте.
3. Перекладіть масу в тарілку і додайте борошно, замісіть тісто.
4. Розділити тісто 10 невеликих частин, з кожної сформуйте невеликі кульки.
5. Викладіть печиво на деко і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 15-20 хвилин. Подавайте печиво після охолодження.