Рецепт Веганська паска фото

Веганська паска
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля
Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Я люблю відзначати Великдень, але пару років тому відязикалася від продуктів тваринного походження. Методом проб і помилок, був знайдений ідеальний варіант веганскої паски з тофу.

Опис приготування:

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати веганські паску. Для цього рецепта рекомендую брати тофу середньої щільності, бажано без яскраво вираженого соєвого присмаку. Кокосове масло має бути кімнатної температури, а по консистенції полужидким. Зверніть увагу, що на відміну від сиру, тофу не потрібно довго залишати під вантажем. Тому готувати Великдень можна за день до свята. Вона легко готується, дуже смачна, а головне дозволяє не позбавляти себе приємною пасхальної традиції.


  • Тофу - 500 грам
  • Кокосове молоко - 125 мілілітрів
  • Кокосова олія - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 60 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Ізюм - За смаком
  • Ванільний сироп - 1-2 капель
веганська паска - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
веганська паска - фото крок 2
Натріть цедру лимона на дрібній тертці, потім вичавіть 3 ст. Ложки соку.
веганська паска - фото крок 3
За допомогою паперових рушників відіжміть тофу від зайвої рідини. Розламайте на великі шматки.
веганська паска - фото крок 4
Подрібніть всі інгредієнти, крім родзинок, в блендері до однорідної консистенції.
веганська паска - фото крок 5
Додайте родзинки, перемішайте суміш.
веганська паска - фото крок 6
Прокладіть форму для паски декількома шарами марлі, потім перекладіть соєву масу.
веганська паска - фото крок 7
Зверху притисніть паску вантажем і залиште в холодильнику на пару годин.
веганська паска - фото крок 8
Веганська паска готова. Світлого Великодня!

Схожі рецепти