Рецепт Вечерю для 20 хвилин! Угощаю! фото

Вечерю для 20 хвилин! Угощаю!
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах
Роздільне харчування
На вечерю
Гарячі страви

Тушкована капуста з курячими грудками!

Беремо грудку, дрібно нарізаємо шматочками, кладемо в каструлю, покриваємо м'ясо водой.Одновременно ріжемо капусту і кладемо туди же.Морква + цибуля обсмажуємо на раст маслі, додаємо томат + сметана ( в кінці смаження).Капусту і м'ясо тушкуємо 20 мін.В кінці додаємо пассеровку.Спеціі:лавровий лист, перець горошком, петрушку, кріп, селера( або яка трава є).Для невеликої родини-2-3чел.Вигодно купувати цілу куріцу.Іспользовать її так: крильця і ​​спинку зварити першу:суп або борщ, грудку використовувати для другого (котлети, відбивні та інше), курячі стегенця можна посмажити і подати з макаронами, пюре…

  • Грудка куряча - 500 грам
  • Капуста - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста чи кетчуп - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист, перець горошком, петрушку, кріп, селера - 1 щіпка (за смаком)
Беремо грудку, дрібно нарізаємо шматочками, кладемо в каструлю, покриваємо м'ясо водой.Одновременно ріжемо капусту і кладемо туди же.Морква + цибуля обсмажуємо на раст маслі, додаємо томат + сметана ( в кінці смаження).Капусту і м'ясо тушкуємо 20 мін.В кінці додаємо пассеровку.Спеціі:лавровий лист, перець горошком, петрушку, кріп, селера( або яка трава є).Для невеликої родини-2-3чел.Вигодно купувати цілу куріцу.Іспользовать її так: крильця і ​​спинку зварити першу:суп або борщ, грудку використовувати для другого (котлети, відбивні та інше), курячі стегенця можна посмажити і подати з макаронами, пюре…

Схожі рецепти