Вечерю для 20 хвилин! Угощаю!
(покроковий рецепт з фото)
Тушкована капуста з курячими грудками!
Беремо грудку, дрібно нарізаємо шматочками, кладемо в каструлю, покриваємо м'ясо водой.Одновременно ріжемо капусту і кладемо туди же.Морква + цибуля обсмажуємо на раст маслі, додаємо томат + сметана ( в кінці смаження).Капусту і м'ясо тушкуємо 20 мін.В кінці додаємо пассеровку.Спеціі:лавровий лист, перець горошком, петрушку, кріп, селера( або яка трава є).Для невеликої родини-2-3чел.Вигодно купувати цілу куріцу.Іспользовать її так: крильця і спинку зварити першу:суп або борщ, грудку використовувати для другого (котлети, відбивні та інше), курячі стегенця можна посмажити і подати з макаронами, пюре…
- Грудка куряча - 500 грам
- Капуста - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста чи кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист, перець горошком, петрушку, кріп, селера - 1 щіпка (за смаком)
Беремо грудку, дрібно нарізаємо шматочками, кладемо в каструлю, покриваємо м'ясо водой.Одновременно ріжемо капусту і кладемо туди же.Морква + цибуля обсмажуємо на раст маслі, додаємо томат + сметана ( в кінці смаження).Капусту і м'ясо тушкуємо 20 мін.В кінці додаємо пассеровку.Спеціі:лавровий лист, перець горошком, петрушку, кріп, селера( або яка трава є).Для невеликої родини-2-3чел.Вигодно купувати цілу куріцу.Іспользовать її так: крильця і спинку зварити першу:суп або борщ, грудку використовувати для другого (котлети, відбивні та інше), курячі стегенця можна посмажити і подати з макаронами, пюре…