Рецепт Вечерю для 25 хвилин (овочевий каррі) фото

Вечерю для 25 хвилин (овочевий каррі)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Баклажан , Болгарський перець
Роздільне харчування
На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Смачний, ситний, корисний і недорогий вечерю на швидку руку - мрія кожної господині. Тому раджу подивитися, як приготувати вечерю за 25 хвилин (овочевий каррі) - ароматні злегка обсмажені овочі.

Опис приготування:

Усе, що вам буде потрібно для приготування такої страви, - нарізати овочі, змішати їх з невеликою кількістю рослинної олії і приправою і протушкувати на невеликому вогні протягом 20 хвилин. Блюдо дійсно на швидку руку, так як підготовка займе у вас не більше 10 хвилин. Щоб зробити такі овочі більш ситними, додайте до них курячу грудку - її можна попередньо обсмажити. Готувати такі овочі можна в мультиварці або в сковороді-вок.

  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Баклажани - 3-4 штук
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 4 штуки
  • Каррі - 2 чайних ложки
  • Лавровий лист - За смаком
  • Часник - За смаком
  • Червоний перець - За смаком
  • Паприка - За смаком
вечерю для 25 хвилин (овочевий каррі) - фото крок 1
1. Болгарський перець наріжте великими шматочками і відразу викладіть в холодний вок. Баклажани наріжте півкільцями товщиною 1 см, картопля - великими кубиками, цибуля - тонкими півкільцями, помідори - великими кубиками.
вечерю для 25 хвилин (овочевий каррі) - фото крок 2
2. Лук розімніть, всі овочі відправте в вок. Зверху викладіть все спеції - лавровий лист, каррі, подрібнений часник, червоний перець і паприку. Злегка посолити, додайте 0, 5-1 стакан води і рослинне масло.
вечерю для 25 хвилин (овочевий каррі) - фото крок 3
3. Добре перемішайте овочі, поставте на вогонь вище середнього, накрийте кришкою і готуйте 20 хвилин. Під час приготування два-три рази перемішайте овочі. Смачного!

Схожі рецепти