Вечерю для 25 хвилин (овочевий каррі)
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ситний, корисний і недорогий вечерю на швидку руку - мрія кожної господині. Тому раджу подивитися, як приготувати вечерю за 25 хвилин (овочевий каррі) - ароматні злегка обсмажені овочі.
Усе, що вам буде потрібно для приготування такої страви, - нарізати овочі, змішати їх з невеликою кількістю рослинної олії і приправою і протушкувати на невеликому вогні протягом 20 хвилин. Блюдо дійсно на швидку руку, так як підготовка займе у вас не більше 10 хвилин. Щоб зробити такі овочі більш ситними, додайте до них курячу грудку - її можна попередньо обсмажити. Готувати такі овочі можна в мультиварці або в сковороді-вок.
- Солодкий перець - 2 штуки
- Баклажани - 3-4 штук
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Каррі - 2 чайних ложки
- Лавровий лист - За смаком
- Часник - За смаком
- Червоний перець - За смаком
- Паприка - За смаком
1. Болгарський перець наріжте великими шматочками і відразу викладіть в холодний вок. Баклажани наріжте півкільцями товщиною 1 см, картопля - великими кубиками, цибуля - тонкими півкільцями, помідори - великими кубиками.
2. Лук розімніть, всі овочі відправте в вок. Зверху викладіть все спеції - лавровий лист, каррі, подрібнений часник, червоний перець і паприку. Злегка посолити, додайте 0, 5-1 стакан води і рослинне масло.
3. Добре перемішайте овочі, поставте на вогонь вище середнього, накрийте кришкою і готуйте 20 хвилин. Під час приготування два-три рази перемішайте овочі. Смачного!