Вареники з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і доступний рецепт приготування вареників з печерицями - для вас! думаю, вам обов'язково сподобається це блюдо. Гриби я обсмажую, і вони залишаються дуже ароматними. Смачно і ситно!
Рецепт приготування вареників з печерицями дуже простий і вам напевно припаде до душі. Звичайно, час він відніме, але зате вийшло кількість можна розділити навпіл. Половину зварити і з'їсти відразу, гаряченькими, а решта заморозити. Так, ви один раз витратите час на підготовку, а потім будете їх варити в "екстрених" ситуаціях.
- Вода - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Картопля - 3-5 штук (в залежності від розміру)
- Печериці - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - 1 За смаком
1. Картоплю миємо, чистим, нарізаємо невеликими шматочками і відварюємо в підсоленій воді. Потім воду зливаємо, а картоплю тиснемо товкачиком в пюре. Я додаю ще трохи сметани.
2. Цибулю і гриби подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Додамо до пюре і ретельно перемішати. Спеції додамо за смаком. Я, наприклад, крім солі додаю тільки роздавлений часник.
3. З води і муки замісити туге, але еластичне тісто. Можна також додати трохи солі.
4. Тепер розгортаємо тісто, робимо з нього склянкою кругляши, і наповнюємо їх начинкою. Скріплюємо краю, і варимо в киплячій воді 5 хвилин після того, як спливуть.
5. Готово! Смачного!