Вареники с редькой
(покроковий рецепт з фото)
Не часто зустрінеш рецепт - вареники з редькою в домашніх умовах. Редька - гірка і має специфічний присмак, але правильно її приготував, ви отримаєте чудове блюдо!
Приготувавши дане блюдо, можна зробити висновок, що чорна редька може бути вельми апетитною і смачною. Такі вареники з редькою в домашніх умовах відмінно підійдуть для вегетаріанців і для тих, кому набридли звичні пельмені. Не бійтеся експериментувати і втілюйте в життя навіть самі незвичайні кулінарні фантазії!
- Вода - 1000 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Редька чорна - 4 штуки
- Борошно - 500 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець - За смаком

1. Якщо ви на дієті або на посаді, то даний рецепт стане чудовою альтернативою звичним пельменів. Тим більше, якщо ви не їсте м'яса.

2. Замішуємо тісто на пельмені. Воно повинно бути досить еластичним. Тим часом відправляємо нашу редьку варитися.

3. Краще натерти редьку на терку і помістити в друшляк, після чого залити окропом.

4. Гарненько пропарюють окропом редьку і зливаємо. Відкидаємо на друшляк і даємо охолонути.

8. Тепер кладемо на сковороду вершкове масло, додаємо трохи борошна і обсмажуємо до золотистого кольору. Після цього відправляємо на сковороду редьку і смажимо близько 10 хвилин. Для підсилення смаку змішайте редьку з часником і меленим перцем.

9. Починаємо ліпити вареники, як тільки начинка трохи охолоне.

10. Варимо пельмені до готовності і подаємо їх разом з бульйоном. Щоб він вийшов ще смачніше, додайте до нього трохи оцту і зелень петрушки, а якщо ви віддаєте перевагу пельмені без бульйону - просто змішайте їх з вершковим маслом.