Рецепт Вареники с редькой фото

Вареники с редькой
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Не часто зустрінеш рецепт - вареники з редькою в домашніх умовах. Редька - гірка і має специфічний присмак, але правильно її приготував, ви отримаєте чудове блюдо!

Приготувавши дане блюдо, можна зробити висновок, що чорна редька може бути вельми апетитною і смачною. Такі вареники з редькою в домашніх умовах відмінно підійдуть для вегетаріанців і для тих, кому набридли звичні пельмені. Не бійтеся експериментувати і втілюйте в життя навіть самі незвичайні кулінарні фантазії!

  • Вода - 1000 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Редька чорна - 4 штуки
  • Борошно - 500 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль і перець - За смаком
вареники с редькой - фото крок 1
1. Якщо ви на дієті або на посаді, то даний рецепт стане чудовою альтернативою звичним пельменів. Тим більше, якщо ви не їсте м'яса.
вареники с редькой - фото крок 2
2. Замішуємо тісто на пельмені. Воно повинно бути досить еластичним. Тим часом відправляємо нашу редьку варитися.
вареники с редькой - фото крок 3
3. Краще натерти редьку на терку і помістити в друшляк, після чого залити окропом.
вареники с редькой - фото крок 4
4. Гарненько пропарюють окропом редьку і зливаємо. Відкидаємо на друшляк і даємо охолонути.
вареники с редькой - фото крок 5
8. Тепер кладемо на сковороду вершкове масло, додаємо трохи борошна і обсмажуємо до золотистого кольору. Після цього відправляємо на сковороду редьку і смажимо близько 10 хвилин. Для підсилення смаку змішайте редьку з часником і меленим перцем.
вареники с редькой - фото крок 6
9. Починаємо ліпити вареники, як тільки начинка трохи охолоне.
вареники с редькой - фото крок 7
10. Варимо пельмені до готовності і подаємо їх разом з бульйоном. Щоб він вийшов ще смачніше, додайте до нього трохи оцту і зелень петрушки, а якщо ви віддаєте перевагу пельмені без бульйону - просто змішайте їх з вершковим маслом.

Схожі рецепти