Лагман с редькой
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати традиційний лагман з редькою в домашніх умовах. Цей рецепт універсальний, а якщо немає зеленої редьки, можна використовувати кабачок або баклажан, буде смачно!
Такий рецепт приготування лагмана з редькою хороший тим, що саме блюдо виходить дуже ситним, але простим. Адже це, по суті, щось середнє між першим і другим блюдом, дуже наваристий і смачне! А взагалі ж, якщо візьмемо класичний рецепт лагмана з редькою, але замість свинини треба взяти баранину, локшину брати спеціальну - lagmannuyu, або зробити її самим, воду додавати не можна, страва повинна на дрібному вогні довго гаситися у власному соку. Так що дивіться самі, вдалих вам експериментів на кухні!
- Свинина - 500 грам
- Локшина - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Редька зелена - 1 штука
- Картопля - 5 штук
1. М'ясо готуємо, нарізаємо маленькими шматочками.
2. У глибокій сковороді обсмажити на олії спочатку м'ясо, а потім додамо подрібнені морква і цибуля.
3. Коли вже і цибулю, і морква, і м'ясо покриються золотистою скоринкою, саме час додати редьку.
4. Як тільки редька трохи змінить свій колір, - додамо картоплю дрібними кубиками.
5. Перемішуємо гарненько, і можна почекати, поки картопля зарум'яниться, а можна просто відразу ж залити окропом. Тушкуємо до готовності картоплі і м'яса.
6. В самому кінці додамо локшину, сіль, перець і ваші улюблені спеції. Подаємо гарячим. Смачного!