Рецепт Салат «генеральський» с редькой фото

Салат «генеральський» с редькой
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Редька
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат"Генеральський" с редькой - це спадщина радянського минулого. Ситний, яскравий, в міру гострий і смачний. Сьогодні у мене вегетаріанський рецепт цього салату, без м'яса.

Опис приготування:

Салат"Генеральський" готується просто. Якщо ви візьмете чорну редьку, то він буде більш"сильним" , міцним. А якщо хочете зробити його більш ніжним, то підійде біла або зелена редька. Всі верстви салату добре гармонують один з одним. Відварну картоплю поєднується з гострим, хрустким цибулею. Редька надає свіжість і бадьорість. Морква солодкість, а яблуко невелику кислинку. І в завершенні цієї гами смаку слідують яйця, які роблять блюдо ніжним і оксамитовим. Загалом, дешево, смачно і ефектно!

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (невеликого розміру)
  • Яблуко - 1 штука
  • Редька - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат
Підготуйте інгредієнти для салату.
салат
Картоплю відварити до готовності. Прохолодний, очистіть і натріть на тертці. Ріпчасту цибулю очистіть, помийте, наріжте і обдайте окропом. Через 5 хвилин воду злийте.
салат
Редьку і моркву очистіть, помийте і натріть обидва овоча на тертці.
салат
Яблуко помийте, очистіть і натріть на тертці. Полийте лимонним соком, щоб яблуко не потемніло. Яйця зваріть круто, прохолодний, очистіть і також натріть на тертці.
салат
За допомогою кільця викладіть салат шарами в такій послідовності: картопля, цибуля, редька, морква, яблуко і яйця. Кожен шар посоліть, поперчіть і покрийте сіточкою майонезу. Якщо у вас гірка чорна редька, то її змастіть сметаною. Прикрасьте салат і подавайте до столу.

Схожі рецепти