Салат «Петровський» с редькой
(покроковий рецепт з фото)
Салат "петровський" с редькой - дуже смачний і ситний, завдяки тому, що в складі є нежирна яловичина. Чоловікам він точно сподобається, готується дуже просто.
Салат "петровський" приготувати легко і просто, особливо, якщо яловичину відварити заздалегідь. М'ясо можна брати будь-який, але не жирне, редька теж може бути різна - чорна, зелена або дайкон.
- Яловичина - 250-300 грам (відварна, нежирна)
- Редька - 250-300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 4-5 Ст. Ложок
- Зелень - 20 грам (кріп, петрушка)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
На великій тертці натріть редьку.
Нежирну яловичину заздалегідь відваріть до готовності з запашним перцем і лавровим листом. Наріжте соломкою.
Яловичину викладіть в салатник на редьку.
Цибуля наріжте півкільцями або пір'ям.
Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
Викладіть цибулю на яловичину.
Посипте салат зеленню, заправте майонезом.
Салат готовий. Смачного!