Рецепт Салат «Петровський» с редькой фото

Салат «Петровський» с редькой
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Редька
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Салати

Салат "петровський" с редькой - дуже смачний і ситний, завдяки тому, що в складі є нежирна яловичина. Чоловікам він точно сподобається, готується дуже просто.

Салат "петровський" приготувати легко і просто, особливо, якщо яловичину відварити заздалегідь. М'ясо можна брати будь-який, але не жирне, редька теж може бути різна - чорна, зелена або дайкон.

  • Яловичина - 250-300 грам (відварна, нежирна)
  • Редька - 250-300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 4-5 Ст. Ложок
  • Зелень - 20 грам (кріп, петрушка)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
салат
Підготуйте інгредієнти для приготування салату.
салат
На великій тертці натріть редьку.
салат
Нежирну яловичину заздалегідь відваріть до готовності з запашним перцем і лавровим листом. Наріжте соломкою.
салат
Яловичину викладіть в салатник на редьку.
салат
Цибуля наріжте півкільцями або пір'ям.
салат
Обсмажте цибулю до золотистого кольору.
салат
Викладіть цибулю на яловичину.
салат
Посипте салат зеленню, заправте майонезом.
салат
Салат готовий. Смачного!

Схожі рецепти