Рецепт Салат «Петровський» з грибами фото

Салат «Петровський» з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Гриби
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Салати

Простий і соковитий салат з м'яса і грибів, смажених овочів.

Калорійний, смачний салат "петровський" доведеться чоловікам за смаком.

Гриби використовуйте як свіжі, так і заморожені. Підійдуть гливи, печериці, білі гриби.

  • М'ясо відварне - 200 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
салат
1. Приготуємо продукти. М'ясо підійде будь-який відварне, я заздалегідь відварити шматочок курки, остудила.
салат
2. Цибулю і моркву ріжемо крупно.
салат
3. Відправляємо на сковороду цибулю, смажимо з грибами, сіллю і перцем на рослинному маслі до готовності.
салат
4. Готові овочі отставляем остигати.
салат
5. На порційну тарілочку рвемо шматочки курки, якщо яловичина або свинина, то краще порізати соломкою.
салат
6. Зверху укладаємо смажену цибулю, морква і гриби, поливаємо жиром від смаження.
салат
7. Потім - знову шар м'яса.
салат
8. Поливаємо щедро майонезом. Прикрашаємо салат зеленню і подаємо до столу. Приємного!

Схожі рецепти