Салат «Петровський» з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Простий і соковитий салат з м'яса і грибів, смажених овочів.
Калорійний, смачний салат "петровський" доведеться чоловікам за смаком.
Гриби використовуйте як свіжі, так і заморожені. Підійдуть гливи, печериці, білі гриби.
- М'ясо відварне - 200 грам
- Гриби - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
1. Приготуємо продукти. М'ясо підійде будь-який відварне, я заздалегідь відварити шматочок курки, остудила.
2. Цибулю і моркву ріжемо крупно.
3. Відправляємо на сковороду цибулю, смажимо з грибами, сіллю і перцем на рослинному маслі до готовності.
4. Готові овочі отставляем остигати.
5. На порційну тарілочку рвемо шматочки курки, якщо яловичина або свинина, то краще порізати соломкою.
6. Зверху укладаємо смажену цибулю, морква і гриби, поливаємо жиром від смаження.
7. Потім - знову шар м'яса.
8. Поливаємо щедро майонезом. Прикрашаємо салат зеленню і подаємо до столу. Приємного!