Рецепт Салат «Узбекистан» с редькой фото

Салат «Узбекистан» с редькой
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Уральська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Сказати що це смачний салат, значить не сказати нічого. Це неймовірно смачне поєднання яловичини і редьки, смажену цибулю грає не останню роль. Обов'язково приготуйте салат"Узбекистан" !

Опис приготування:

Для салату попередньо відваріть яловичину зі спеціями до готовності. А тепер пропоную перейти нижче, де я детально розповідаю і показую, як приготувати салат"Узбекистан" с редькой. Все геніальне просто!

  • Яловичина - 500 грам
  • Біла редька - 300 грам(dajkon)
  • Цибуля - 100 грам
  • Майонез - 4-5 Ст. Ложок
  • Лавровий лсіт - 2-3 штук
  • Перець горошком - 10 штук
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження цибулі)
салат
Підготуйте продукти для салату. У інгредієнтах я вказала кількість продуктів на 3-4 порції, але готувала на двох.
салат
Шматочок яловичини без прожилок (у мене задня частина) покладіть в каструлю, додайте сіль, перець і лавровий лист. Залийте окропом і доведіть до кипіння. Варіть 1, 5 години до м'якості м'яса.
салат
Поріжте цибулю півкільцями, обсмажте його до готовності на рослинній олії.
салат
З редьки зніміть тонким шаром шкірку. Натріть овоч на квадратної крупній тертці.
салат
Відварене м'ясо остудіть, щоб можна було взяти руками. Розберіть на тонкі волокна.
салат
Складіть в салатник м'ясо, редьку, смажена цибуля, майонез і сіль.
салат
Перемішайте салат. Готово! Пригощайтеся!

Схожі рецепти