Салат «Узбекистан» с редькой
(покроковий рецепт з фото)
Сказати що це смачний салат, значить не сказати нічого. Це неймовірно смачне поєднання яловичини і редьки, смажену цибулю грає не останню роль. Обов'язково приготуйте салат "узбекистан"!
Для салату попередньо відваріть яловичину зі спеціями до готовності. А тепер пропоную перейти нижче, де я детально розповідаю і показую, як приготувати салат "узбекистан" с редькой. Все геніальне просто!
- Яловичина - 500 грам
- Біла редька - 300 грам(dajkon)
- Цибуля - 100 грам
- Майонез - 4-5 Ст. Ложок
- Лавровий лсіт - 2-3 штук
- Перець горошком - 10 штук
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження цибулі)
Підготуйте продукти для салату. У інгредієнтах я вказала кількість продуктів на 3-4 порції, але готувала на двох.
Шматочок яловичини без прожилок (у мене задня частина) покладіть в каструлю, додайте сіль, перець і лавровий лист. Залийте окропом і доведіть до кипіння. Варіть 1, 5 години до м'якості м'яса.
Поріжте цибулю півкільцями, обсмажте його до готовності на рослинній олії.
З редьки зніміть тонким шаром шкірку. Натріть овоч на квадратної крупній тертці.
Відварене м'ясо остудіть, щоб можна було взяти руками. Розберіть на тонкі волокна.
Складіть в салатник м'ясо, редьку, смажена цибуля, майонез і сіль.
Перемішайте салат. Готово! Пригощайтеся!