Салат «Узбекистан»
(покроковий рецепт з фото)
Я не знаю історії цього салату, але, думаю, вона повинна бути дуже цікавою. Назва цікаве, а смак ще краще.
Для цього салату відваріть яловичину заздалегідь. Редис наріжте брусочками, зелень подрібніть. З'єднайте в салатник інгредієнти, заправте майонезом, посоліть і поперчіть за смаком.
- Яловичина відварна - 500 грам
- Редис - 100 грам
- Майонез - 50 грам
- Зелень - 1 пучок
- Сіль і перець - За смаком
Яловичину або телятину нарізаємо шматочками.
Редис нарізати соломкою. Можна взяти будь-який редис. У мене червоний довгий. Відмінно підійде "дайкон" .
З'єднайте яловичину і редис.
Додайте зелень, сіль, спеції.
Подайте до столу салат, заправивши майонезом.