Рецепт Салат «Узбекистан» фото

Салат «Узбекистан»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Уральська кухня
М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Я не знаю історії цього салату, але, думаю, вона повинна бути дуже цікавою. Назва цікаве, а смак ще краще.

Опис приготування:

Для цього салату відваріть яловичину заздалегідь. Редис наріжте брусочками, зелень подрібніть. З'єднайте в салатник інгредієнти, заправте майонезом, посоліть і поперчіть за смаком.

  • Яловичина відварна - 500 грам
  • Редис - 100 грам
  • Майонез - 50 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль і перець - За смаком
салат
Яловичину або телятину нарізаємо шматочками.
салат
Редис нарізати соломкою. Можна взяти будь-який редис. У мене червоний довгий. Відмінно підійде"Дайкон" .
салат
З'єднайте яловичину і редис.
салат
Додайте зелень, сіль, спеції.
салат
Подайте до столу салат, заправивши майонезом.

Схожі рецепти